📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:28
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:16
Pie4dolicie do siebie beż sensu, a nikt nie zapytał, dlaczego ona ma taki syf w kuchni jak moja była dziewczyna.
[ Dodano 2024-09-07, 21:20 ]
Pie4dolicie do siebie beż sensu, a nikt nie zapytał, dlaczego ona ma taki syf w kuchni jak moja była dziewczyna.
[ Dodano 2024-09-07, 21:20 ]
konto-smerf napisał/a:
Nie oglądać ,nikt nie umiera, cycków też nie ma. Pozdrawiam
przekonałeś mnie \m/ \m/
Myślałem że palucha upierdzieli sobie tym nożem..
konto-smerf napisał/a:
I takie komentarze się szanuję. Piwko
Widzę że materiał wywołał ożywioną dyskusję. Czy jakiś ekspert mógłby bezinteresownie wspomóc mnie opinią czy warto to oglądać?
konto-smerf napisał/a:
Za to są karaluchy i burdel
LongTrail napisał/a:
what the fuck is this homeless chink YouTube cooking blog? I just want to see the video where her bushy and matted pussy gets fucking smashed.
Blowjob pusty ass Dick.
Nie zdziwiłbym się, gdyby ten "kulinarny blog" był tylko formą łapania zasięgów. Nawet taka śmietnikowa rozedrgana dwubiegunówka z pewnością znalazła by sporą rzeszę gotowych do sponsoringu stulejarzy.
MansoN napisał/a:
Jeszcze mogła połapać te kokroczersy i tam wrzucić, dla urozmaicenia tego wykwintnego dania 😁
Byłoby zgodnie z wytycznymi jebanej unii jewropiejskiej. Zresztą ekozjeby mają teraz problem. Niedawno przykuwali się łańcuchami do drzew w Puszczy Białowieskiej w obronie jakiegoś robaczka, a teraz dostali unijne wytyczne, że mogą wpierdalać te robaczki na śniadanie, obiad i kolację, co u niektórych spowodowało schzofrenię i rozdwojenie jaźni.
Dla mnie to kitajec z Japonii raczej
Nie pozdrawiac- nikogo to nie obchodzi, wszyscy maja w dupie Twoje pozdrowienia.
Pokarm się po chałupie rozlazł😯
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów