Bardzo cie dobrze @ podsumował. Jeszcze raz ci to to wkleję jakbyś przeoczył "
Ostry jestes ananas , patrze nie tylko ze mna wchodzisz w takie konwersacje. Ty chyba jakis dzieciak jestes albo niedowartosciowany typ. Placzesz na tym sadolu co chwile do kogos."
Czemu Annas a nie kiwi? Ostre słowa, inteligentne i wysublimowane. „Pana Tadeusza”?
@
Nie zgadniesz, ale jak się pisze przez telefon, to takie rzeczy czasami wychodzą.
Zresztą ty chyba jestes starym dziadem, że tak non stop popuszczasz o tą pisownię.
Tak, tak. Oczywiście.
Musze przyznać, że przypomniałeś mi dawne czasy. Kiedyś był taki trend, że internetowi napinacze, którzy przez deficyty intelektualne, kompletnie nie potrafili nic sensownego napisać, czepiali się pisowni innych osób. W ten sposób probowali sie dowatrościować. Było to uznawane, za mega żenujące. Widać nie wszyscy chłopcy zmądrzeli i z tego wyrośli. Ale wierzę, że i tobie się kiedyś uda.
Musze przyznać, że przypomniałeś mi dawne czasy. Kiedyś był taki trend, że internetowi napinacze, którzy przez deficyty intelektualne, kompletnie nie potrafili nic sensownego napisać, czepiali się pisowni innych osób. W ten sposób probowali sie dowatrościować. Było to uznawane, za mega żenujące. Widać nie wszyscy chłopcy zmądrzeli i z tego wyrośli. Ale wierzę, że i tobie się kiedyś uda.
Jasne.
Ja zaś mam nadzieję, że wyCHodujesz sobie odrobinę samokrytyki. Gdybyś przejrzał swój pierwszy wpis i poprawił błąd- nie musiałbyś pierdolić tych wszystkich bredni. Dobrej nocy życzę. Over & out.
Skup sie na lekjach w szkole
Tu nie chodzi o żart a co innego tepaku ale skad ty mozesz wiedzieć o co chodzi...
Skup sie na lekjach w szkole
Tak chodzi o błąd ortograficznego, brawo matole, że udało ci się to wychwycić. Teraz możesz, z radością pochwalić się mamusi.
[ Dodano 2024-09-07, 20:45 ]
Jasne.
Ja zaś mam nadzieję, że wyCHodujesz sobie odrobinę samokrytyki. Gdybyś przejrzał swój pierwszy wpis i poprawił błąd- nie musiałbyś pierdolić tych wszystkich bredni. Dobrej nocy życzę. Over & out.
Tylko, ze to ty sam zacząłeś bezmyślnie cisnąć o głupi błąd. Jak jakiś rycerzyk internetowy, szukających atencji.
Tylko, ze to ty sam zacząłeś bezmyślnie cisnąć o głupi błąd. Jak jakiś rycerzyk internetowy, szukających atencji.
No i wystarczyło poprawić.