18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:00
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:47

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
castagir 2018-11-13, 17:05 6
Fajny trik. Chociaż trochę szkoda, że mu to jajko nie rozbiło się na czole.
Zgłoś
arekkomp 2018-11-14, 7:47
aaa, więc to tak się gotuje na parze.
Zgłoś
Azzazel 2018-11-14, 12:15 1
Hmmm. Ale po co? Z punktu czysto praktycznego - po co tak gotować jajka? Jaki efekt się wtedy uzyskuje? (pyta kucharz amator)
Zgłoś
Kominek1993 2018-11-14, 16:21 2
@up - żaden. To tak samo, jak te popisy przy podrzucaniu jedzenia, czy takim krojeniu na płycie, jak łapka z parkinsonem, szybko, efektownie, dla podniety gawiedzi. W żaden sposób nie wpływa to na jedzenie, ani pozytywnie, ani negatywnie. Ot, niektórzy lubią zapłacić dodatkowo parę stówek po to, żeby poza jedzeniem zobaczyć teatrzyk w rodzaju one man show w wykonaniu kucharza
Zgłoś
piotrekt1976 2018-11-15, 10:55 1
@Kominek1993 Tak nie do konca z tą " płyta" - Gotowanie za pomoca gorącej plyty tzw teppanyaki to dosc konkretna sztuka a samo jedzenie smakuje inaczej jak np z patelni. Czemu ? z prozaicznego powodu na patelni nie jestes w stanie osiagac tak wysokich temperatur jak na goracej płycie. kazdy dobry japonski grill ma kilka sfer i w zaleznosci od miejsca masz inna temperature a to bezposrednio ws=plywa na smak jedzenia. Dla przyklau powiem Ci ze glowna czesc grillowa moze osiagnac temperature nawet +500C co jest nie do uzyskania za pomoca zwyklej kuchni. Realnie wiec oprocz show placisz tez te kilka stowke wiecej za to ze kucharz dokladnie wie co robi i czemu to robi + aby naprawde dobrze smakowalo to produkty musza byc przynajmniej dobrej jakosci miedzy innymi z tego wzgledu ze to jest gotowanie na " zywo" wiec kazdy uczestnik dokladnie widzi co jest uzywane w procesie. ps. W kwestii tego czy wolno czy szybko kroisz i malo tego w zaleznosci jakim nozem i w ktora strone ktoisz to produkt taki jaknp. mieso moze zupelnie inaczej smakowac, zrobic sie np łykowaty lub smakowac bardzo dobrze. Zle traktowanie produktu odplaca ci sie gownianym smakiem...
Zgłoś
Kominek1993 2018-11-15, 11:55
@up - nie, nie zrozumieliśmy się. Pełna zgoda, że to inny smak, ale mówię o popisówce przy przyrządzaniu. Podrzucanie, klepanie bez sensu w to jedzenie i tak dalej. Ja rozumiem, performance, ale no do mnie to nie przemawia. Być może i jestem zwykłą cebulą, która nie docenia sztuki, ale zdecydowanie bardziej wolę z szacunkiem dla produktów przygotować posiłek bez zbędnego one man show, niż podrzucać tym gównem na prawo i lewo, zalewając cały świat kropelkami oleju i innych płynów

P.S. Co do przygotowywania posiłków na płycie - uwielbiam i gdy tylko mam możliwość - robię to! Niepowtarzalny smak, którego żadna patelnia nie odda.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem