18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (8) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:43
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
KebabRemover 2013-07-03, 0:35 3
za wujka Adolfa zawsze piwo
Zgłoś
g................1 2013-07-03, 10:08 4
up@ pojebało?
"Dzięki" temu wujkowi adolfowi, dzisiaj byś zapierdalał na polu dla niemca, jak czarnuch. Do tego znając tylko kilka słów, tak abyś rozumiał rozkazy twojego pana.
Zgłoś
Sessvisto 2013-07-03, 10:15 6
gonzo3211 napisał/a:

up@ pojebało?
"Dzięki" temu wujkowi adolfowi, dzisiaj byś zapierdalał na polu dla niemca, jak czarnuch. Do tego znając tylko kilka słów, tak abyś rozumiał rozkazy twojego pana.

I kto wie, może by miał większe zarobki niż tutaj.
Zgłoś
Crimmers 2013-07-03, 10:36
up@ Wkurwia mnie takie "polaczkowanie". Kolejny któremu ciężko wziąć dupę w troki i zarobić na własne utrzymanie. Jak tak się zachwycasz naszymi zachodnimi sąsiadami to bierz przykład z nich bo jako naród są ogólnie pracowici i nie żalą się w internecie jak to źle mają. Ale lepiej jest siedzieć i "gdybać". Zresztą my jako naród nie potrzebujemy nad sobą nikogo tylko porządnej władzy i organizacji, która w końcu zacznie zwracać uwagę na obywateli a nie robić ich w jajo i zgarniać kasę za kłamstwa.
Zgłoś
bezczelny_analityk 2013-07-03, 10:40
I tak to baba jest od kuchni, więc pierwszy obrazek z dupy wzięty.
Zgłoś
Sessvisto 2013-07-03, 10:51 5
Crimmers napisał/a:

up@ Wkurwia mnie takie "polaczkowanie". Kolejny któremu ciężko wziąć dupę w troki i zarobić na własne utrzymanie. Jak tak się zachwycasz naszymi zachodnimi sąsiadami to bierz przykład z nich bo jako naród są ogólnie pracowici i nie żalą się w internecie jak to źle mają. Ale lepiej jest siedzieć i "gdybać". Zresztą my jako naród nie potrzebujemy nad sobą nikogo tylko porządnej władzy i organizacji, która w końcu zacznie zwracać uwagę na obywateli a nie robić ich w jajo i zgarniać kasę za kłamstwa.

Ale czy ja powiedziałem, że mam źle?

btw. chyba nie znasz definicji polaczka. A takim polaczkiem właśnie jesteś ty, bo masz ból dupy na forach i dajesz się trollować
Zgłoś
BongMan 2013-07-03, 12:09 1
Crimmers napisał/a:

jako naród są ogólnie pracowici

Nie powiedziałbym... To dopiero Polacy pokazali Zachodowi jak się pracuje. W zakładzie w Holandii gdzie pracowałem, zanim zaczęli przyjeżdżać Polacy, norma była 50 (nie ważne czego i na ile, to nieistotne), Polacy popracowali parę lat i teraz norma jest 200. A co do niemców to ostatnio nawet krążył po necie artykuł, że niemcy w pracy nie wytrzymują tempa Polaków
Zgłoś
KebabRemover 2013-07-03, 17:27
Z tym wujkiem Adolfem to był oczywiście żart, nie mógłbym wielbić człowieka, który rozjebał mi kraj, tym bardziej, że gdyby nie 2WŚ Polska mogła by być teraz na poziomie Niemiec, a na pewno na wyższym niż teraz jest (nie trzeba by wszystkiego odbudowywać).
Poza tym takie stwierdzenie może oznaczać, że nie lubię Hitlera, dlatego lubię się śmiać z żartów o nim XD
A co do pracowania to sami Niemieccy politycy chwalą Polaków za pracowitość, i śmieją się z Niemców:
youtube
/watch?v=77a-k8_CAb8
I to jest to co mnie najbardziej wkurwia, Polak zapierdala żeby się utrzymać, Niemiec zapierdala żeby coś osiągnąć.
Jak Niemiec się opierdala żyje na poziomie, jak Polak się opierdala żyje w rynsztoku.
Zgłoś
Al-Bundy 2013-07-03, 20:22 1
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem