18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
kicimus 2013-02-23, 21:01 1
Zaspokajanie podstawowych potrzeb fizjologicznych w kosmosie jest wyjątkowo trudne. Skorzystanie z toalety wymaga użycia kamery, próżni, maszyn ssących i dziwnej rurki.

Ekipa National Geographic postanowiła sprawdzić, jak astronauci radzą sobie z czynnością prostą na Ziemi, lecz niesamowicie skomplikowaną w kosmosie - wypróżnianiem. Przecież nikt na stacji kosmicznej nie chciałby zobaczyć latających kropelek moczu! W celu oddania moczu trzeba skorzystać z rurki ssącej, przeznaczonej dla obu płci. Każdy z astronautów posiada własną nakładkę na rurę.

Defekacja jest bardziej skomplikowana. Na sedesie trzeba siąść idealnie, aby utworzyć małą próżnię, która wciągnie wydostające się zbędne produkty przemiany materii. Dla potrzeb edukacyjnych, toaleta na Ziemi wyposażona jest w kamerę, która pozwoli astronaucie dobrze wycelować.
Zgłoś
FreeM 2013-02-23, 22:14 1
z ciekawosci musialem to wyszukac, a ze znalazlem, to sie podziele,

ps. dalej zastanawia mnie wersja "hard"
Zgłoś
wudun 2013-02-23, 22:55 2
Mnie zastanawia jeszcze jedno:
Czy oni to gówno przywożą na ziemię czy wywalają przez śluzę a wahadłowce jak lecą zgarniają "bańkę" na maskę;D
Zgłoś
Snejku 2013-02-24, 1:01
Nie chcę się przypierdalać ale to nie było gotowanie...
Zgłoś
damian2210 2013-02-24, 1:41
W jego wypadku kanapka ląduje masłem??? Nigdzie?
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów