Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.______________
Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.@up
Żeby tylko ktoś wymyślił jakieś w miarę proste i przystępne urządzenie zwiększające zasięg przenoszenia prądu z gniazdka do przedmiotów zasilanych elektrycznie.
a teraz smutna prawda : 99% sadoli ucieloby by sobie ch*ja wbijajac gwozdzia. Prawda jest taka, ze wiekszosc z was ni ch*ja nie bedzie w stanie samemu pomalowac sciany, polozyc tapety, polozyc kafelkow, wymienic kranu, zalozyc samemu jakiegos durnego oswietlenia.... Do nawet najbardziej prymitywnego gowna bedziecie zatrudniac "fachowcow"
Kolesiowi poprostu mogla sie sp***olic maszyneria i chcial recznie dokonczyc. Chyba 2 dni temu prawie padl mi ostatni aku we wkretarce a nowy sie dopiero ladowal i co? Nie chcialo misie szukac srubokreta to skonczylem niema identycznie jak "inzynier" na filmiku tylko, ze ja wkrecalem sruby