No, to jedziemy.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ścigać się chce a nie potrafi podstaw ogarnąć, typowa motopizda pierwsza do zapierdalania
powinni produkować motocykle po taniości ale w milionach sztuk za ćwierć normalnej ceny... od razu pula genetyczna by zyskała...
Jak chce zapierdalać tak żeby kogoś przy okazji nie skrzywdzić, to niech idzie na jakiś tor.... A nie, czekaj...
SupremeLeader napisał/a:
Jak chce zapierdalać tak żeby kogoś przy okazji nie skrzywdzić, to niech idzie na jakiś tor.... A nie, czekaj...
Nie zesraj się
Czym większa kłoda, tym mocniej upada ;D
@ COCUJIMBO
Słuchaj jak Ty znasz te podstawy to chyba jeździłeś na motocyklu to chyba jesteś motopizda:D
Słuchaj jak Ty znasz te podstawy to chyba jeździłeś na motocyklu to chyba jesteś motopizda:D
Rozgrzewanie opon nie powiodło się, swoją drogą buty i spodnie to na rower a nie na motocykl, Kurtka jakaś już tam jest, o kasku nie mówię bo to oczywista podstawa. Na ten wyścig ubrał się jak dziad i zjebał start. A co do gościa mimo wszystko powinien być za barierką. Różnie bywa i trzeba mieć ograniczone zaufanie jak nie do kierowcy to do maszyny która może splatać figla
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów