Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A ja trochę rozumiem tych ludzi, co prawda sam nie stałem w kolejce po paliwo ani nie wybierałem kasy z konta ale jestem w stanie zrozumieć strach niektórych ludzi. To najpoważniejszy stan zagrożenia chyba od czasów II wojny światowej i ludzie się przestraszyli. Nie ma co ich wysmiewac tylko merytorycznie wytłumaczyć
Wiesz ja tam niestety straciłem wiare w tych baranów... Lecą kupowac na pałe i dziwia sie, że ceny pozniej leca do gory i brakuje towaru... Cytat "geslerowa mowila, ze cebuli zabraki kup" - to uslyszalem podczas srajdemi kiedy bralem 2 cebulki na kolacje do pomidorów, a marian z iloną 2 worki i autentycznie kolejny raz smialem sie.... Nie pomysli jeden z drugim o skutkach... Skad natomiast moja utrata wiary zapytasz. To samo robia jak jest promocja w biedrze... 12+12 piw, karkowki etc etc... Widac bande kretynow po dwa pelne wozki bo promocja i zaoszczedzi 50zl... Zamiast kupic te 12+12 to lataja po ludziach karty pozyczac i tutaj mamy to samo. Taki stan umyslu przykryty plaszczykiem strachu... Mauzerem koles na stacje podjechal! 1000l kupil na raz a pierdola, ze nie ma pieniedzy. A to chodzi, zeby sie sasiadowi pokazac jaki jestem "bystry". Chodzi jakby rozszczepił atom i odkrył nowy pierwiastek... Dlatego wiem, ze takim nic nie pomoze i mogłbyś wbijać im rozum łopata bez skutku
A ja trochę rozumiem tych ludzi, co prawda sam nie stałem w kolejce po paliwo ani nie wybierałem kasy z konta ale jestem w stanie zrozumieć strach niektórych ludzi. To najpoważniejszy stan zagrożenia chyba od czasów II wojny światowej i ludzie się przestraszyli. Nie ma co ich wysmiewac tylko merytorycznie wytłumaczyć
Jeśli coś poważnego się stanie, to jedyna szansa być już wtedy w drodze, a nie dopiero szukać paliwa. Bo cały bak pójdzie na stanie w korku, nawet do rogatek się nie dojedzie...
1000l kupil na raz a pierdola, ze nie ma pieniedzy.
Kurwa ogarnij człowieku że jak ktoś zarabia normalne pieniądze to ma odłożone kilka koła i taki zakup to nie jest nic wyjątkowego... Nie podważając oczywiście tego że taki zakup jest idiotyczny itd.
Za tydzień to paliwo sie nie bedzie do niczego nadawać
Ropa pięknie będzie działać nawet i za rok jak się parafina nie wytrąci. Benzyna wietrzeje po ~6 miesiącach.
no bedzie i co z tego, i tak wszyscy zdechniemy a tak chociaz bedzie okazja odjebac kacapa
Nie musisz czekac na wojne w PL. Mozesz jechac na Ukraine juz teraz bohaterze i odjebywac tych kacapow
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów