Wojna bedzie, pane. W 1939 tez nie było gotówki w bankomatach, a potem trach i wojna! Wojna bedzie!
no bedzie i co z tego, i tak wszyscy zdechniemy a tak chociaz bedzie okazja odjebac kacapa
Sobie jeszcze papier kupcie albo zamówcie od razu tira papieru w hurtowni. XD
Wojna bedzie, pane. W 1939 tez nie było gotówki w bankomatach, a potem trach i wojna! Wojna bedzie!
W 39 nie było bankomatów
W 39 nie było bankomatów
No nie pierdol A ja już się obsrałem, że wojna idzie, kamień z serca.
twój stary wali mi konia gównemA ja trochę rozumiem tych ludzi, co prawda sam nie stałem w kolejce po paliwo ani nie wybierałem kasy z konta ale jestem w stanie zrozumieć strach niektórych ludzi. To najpoważniejszy stan zagrożenia chyba od czasów II wojny światowej i ludzie się przestraszyli. Nie ma co ich wysmiewac tylko merytorycznie wytłumaczyć
Konkretny stan zagrożenia to był w czasie kryzysu kubańskiego kiedy to tyci,tyci brakowało do odpalenia głowic nuklearnych przez amerykańców i ruskich.
Konkretny stan zagrożenia to był w czasie kryzysu kubańskiego kiedy to tyci,tyci brakowało do odpalenia głowic nuklearnych przez amerykańców i ruskich.
Masz rację, ale podejrzewam że na całym sadolu nie ma użytkownika który wtedy żył. Poza tym wątpię żeby w Polsce w tamtych czasach i realiach ktoś widział o takim zagrożeniu
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów