📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pamiętam jak przed nadejściem Covida stałem 3 godziny w kolejce po papier toaletowy. Potem ten papier wymieniałem na kawalerki w centrum miasta. Teraz dzięki temu mam 7 kawalerek.
ostatnio chciałem w olbrzymim hipermarkecie pasztet podlaski (taki normalny w plastiku na dwie - trzy kanapki) kupić a tu puste półki... Jednej rzeczy tylko chyba Polaków pandemia nauczyła: 20 chlebów tostowych, któte mają tydzień daty ważności to kiepska inwestycja w dobie kryzysu
Wojna bedzie, pane. W 1939 tez nie było gotówki w bankomatach, a potem trach i wojna! Wojna bedzie!
Znawca_Cipek napisał/a:
Wojna bedzie, pane. W 1939 tez nie było gotówki w bankomatach, a potem trach i wojna! Wojna bedzie!
no bedzie i co z tego, i tak wszyscy zdechniemy a tak chociaz bedzie okazja odjebac kacapa
To jest kurwa to.
Sobie jeszcze papier kupcie albo zamówcie od razu tira papieru w hurtowni. XD
Sobie jeszcze papier kupcie albo zamówcie od razu tira papieru w hurtowni. XD
Zuwalsky napisał/a:
Ludzie są jebnięci
Ci sami zapewne kupowali ostatnio paliwo a dwa lata temu sraj taśmę .
dziennikpolski24.pl/ogromne-kolejki-do-biura-paszportowego-w-krakowie-...
Znawca_Cipek napisał/a:
W 39 nie było bankomatów
grexik napisał/a:
W 39 nie było bankomatów
No nie pierdol A ja już się obsrałem, że wojna idzie, kamień z serca.
Jak wleciałem do dino i zobaczyłem kolejke idiotow o godz 9 rano to jeblem smiechem z nich w drzwiach i zawróciłem... Banda idiotów... Było tak samo z cukrem, srajtaśmą i teraz powtórka... Pamietam kretyna co okupił się makaronem i ryżem na 6 miechów bo hiper wirus zniszczy ludzkość!! Śmiałem się i teraz w sumie ciekawi mnie czy tez poleciał jak debil robić zakupy na lata. Trzeba czekać, aż wymrze to durne robactwo
A ja trochę rozumiem tych ludzi, co prawda sam nie stałem w kolejce po paliwo ani nie wybierałem kasy z konta ale jestem w stanie zrozumieć strach niektórych ludzi. To najpoważniejszy stan zagrożenia chyba od czasów II wojny światowej i ludzie się przestraszyli. Nie ma co ich wysmiewac tylko merytorycznie wytłumaczyć
pazuzu napisał/a:
A ja trochę rozumiem tych ludzi, co prawda sam nie stałem w kolejce po paliwo ani nie wybierałem kasy z konta ale jestem w stanie zrozumieć strach niektórych ludzi. To najpoważniejszy stan zagrożenia chyba od czasów II wojny światowej i ludzie się przestraszyli. Nie ma co ich wysmiewac tylko merytorycznie wytłumaczyć
Konkretny stan zagrożenia to był w czasie kryzysu kubańskiego kiedy to tyci,tyci brakowało do odpalenia głowic nuklearnych przez amerykańców i ruskich.
angel_punx napisał/a:
Konkretny stan zagrożenia to był w czasie kryzysu kubańskiego kiedy to tyci,tyci brakowało do odpalenia głowic nuklearnych przez amerykańców i ruskich.
Masz rację, ale podejrzewam że na całym sadolu nie ma użytkownika który wtedy żył. Poza tym wątpię żeby w Polsce w tamtych czasach i realiach ktoś widział o takim zagrożeniu
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów