📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Kurwa, widzę że zawsze musi się znaleźć jakiś no-life, który wrzuca filmik dosłownie w ciągi minuty od udostępnienia na youtube.
Uwielbiam tego szweda, gość jest przechujem! Dużo lepsze od tych jebanych kuchennych rewolucji i innego gówna w polskiej telewizji.
Uwielbiam tego szweda, gość jest przechujem! Dużo lepsze od tych jebanych kuchennych rewolucji i innego gówna w polskiej telewizji.
ujebutor napisał/a:
Kurwa, widzę że zawsze musi się znaleźć jakiś no-life, który wrzuca filmik dosłownie w ciągi minuty od udostępnienia na youtube.
Akurat przeglądałem jego filmy i w tym momencie dostałem notyfikacje na telefonie. Stwierdziłem że się z Wami podzielę. Nie ma za co.
a po huj wiepszowine w rękawiczkach miesza
A ja wpierdalam naleśniki.
" i włącz na największą pizde" kurwa, to jest piękne nawet nie musze jarać żeby się śmiać do bólu brzucha
A po chuj się udzielasz publicznie bez słownika "wiepszku" .
@ up zadałem pytanię więc miłoby było jakbyś odpowiedział a nie szydził z mojego pisma orto-naziolu
@Luqas95
To nie jest jakiś ewenement, że miesza wieprzowinę w rękawiczkach. Nie dopatruj się tutaj Islamu. Jak robił kurczaka to też założył rękawiczki.
To nie jest jakiś ewenement, że miesza wieprzowinę w rękawiczkach. Nie dopatruj się tutaj Islamu. Jak robił kurczaka to też założył rękawiczki.
Do wieprzowiny zrobił ten sosik i miał by przebarwione i śmierdzące ręce
Kurwa mać a już chciałem zgarnąć całe miliardy piw wrzucając ten odcinek na sadola, jednak widzę, że są ludzie którzy siedzą w internetach jeszcze więcej niż ja
hehe pomylił por ze szczypiorkiem
Nie wiem dlaczego on nagrywa swoje "vlogi" w języku polskim, ale kurwa zajebiście śmiesznie mu to wychodzi
Nie wiem dlaczego on nagrywa swoje "vlogi" w języku polskim, ale kurwa zajebiście śmiesznie mu to wychodzi
OHMP napisał/a:
hehe pomylił por ze szczypiorkiem
Nagrywa jeszcze po Włosku, ogólnie mówi sześcioma, albo siedmioma językami więc gość jest nie dość że inteligetny, to do tego robi zajebiście zabawne filmiki .
"Kutasy będą lecieli"
zajebiste jak zawsze, bronks.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów