📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lekko obgotowane, tuszki oprawione - do tej pory elegancko.
Podobnie jak u nas króliki.
Zjebały, że spaliły to w tym głębokim oleju.
Podobnie jak u nas króliki.
Zjebały, że spaliły to w tym głębokim oleju.
Kurwa te skosy to takie same dzikusy jak czarnuchy
Wiewór napisał/a:
W Polsce wpierdalaja psie nóżki a Azjaci szczury. Co kraj to obyczaj
Już czeka
Wiewór napisał/a:
W Polsce wpierdalaja psie nóżki a Azjaci szczury. Co kraj to obyczaj
Już czeka
suborg napisał/a:
A na deser szejk
skąd to wziąłeś? jest tego więcej?
Andrzejas napisał/a:
W sumie żarcie to żarcie. Szczur, kura, pies, świnia, gęś, krowa... Co za różnica?
No ale jak widzę te ich skośne mordy, to rzygać mi się chce.
jakaś chyba jest skoro przez tyle setek tysięcy lat większość ludzi nadal uważa że woli jednak wpieprzać tą kurę, świnię czy krowę, niż psa czy szczura...
suborg napisał/a:
A na deser szejk
Skąd ty to masz hhaahhaa podaj linka
suborg napisał/a:
A na deser szejk
Czekoladowy, śmietankowy i truskawkowy
Witam, gdzie można zakupić takie miksery?
suborg napisał/a:
A na deser szejk
suborg napisał/a:
A na deser szejk
A czym to się różni od przerabiania świni czy kurczaka. Równie dobrze można to samo robić z domowymi pupilkami. Od małego, lewaccy zwyrole wmawiają nam, że najlepiej byłoby jeść błoto albo vegańskie świństwo.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów