Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jak tych skośnych jest pierdyliard w każdym mieście i tysiące we wsiach muszą żreć wszystko, nie ma wybrzydzania, podaż białka jest ograniczona, robaki też są OK, kto wybrzydza - nie żre

K🤬a, w końcu światło dzienne ujrzał sekret panów azjatów którzy wykopują sobie domki i baseny gdzieś w dziczy w ziemi. Wystarczy wp🤬lać takie smaczne szczurki i można kopać w ziemi rękami, i tylko trochę widać że to wykopane koparką poza kamerą

Tak mi narobiłeś smaka tym filmikiem,że jutro p🤬lnę se takie danie zamiast karpia na stół wigilijny. Ciekawe czy teściowa się skapnie,że to nie karp

p0lka dotykająca nieprzygotowanego mięsa
fuuu fuuu!!!
Głupie c🤬y..
fuuu fuuu!!!
Głupie c🤬y..
_RottenFetus_ napisał/a:
K🤬a, w końcu światło dzienne ujrzał sekret panów azjatów którzy wykopują sobie domki i baseny gdzieś w dziczy w ziemi. Wystarczy wp🤬lać takie smaczne szczurki i można kopać w ziemi rękami, i tylko trochę widać że to wykopane koparką poza kamerą
Patykiem wydłubują willę z basenem w 10 h a ich koledzy ratują hurtowo wynędzniałe psy , przechodzą obok a tu coś piszczy i tak od 15 lat- najlepsi uratowali już 5000 psów , i tu nie chodzi o click bajty
Bardzo mi się podoba seria programów edukacyjnych gotuj z sadolem , myślę że przyda nam się ta wiedza od połowy przyszłego roku kiedy fed wyłączy drukarki i cały ten iluzjonistyczny system p....nie a inflacja bedzie na poziomi 50 nowy ład
A tam p🤬licie! Całkiem smacznie wyglądają te szczurofrytki
ja bym z chęcią spróbował

Jak tak dalej pójdzie w naszym kraju, po nowym roku elektorat pisu też będzie wp🤬lał szczury.

woszczuthcrew napisał/a:
Jak tak dalej pójdzie w naszym kraju, po nowym roku elektorat pisu też będzie wp🤬lał szczury.
Jest dużo czosnku w sosie - Pawłowicz zje ze smakiem.
W sumie to nie wiem czy taka świnia, nie jest tak samo obrzydliwym żarciem jak szczur czy pies. Nie że bym czasem nie zjadł, ale generalnie nie zdrowe, bo żre byle co.
Inna rzecz że laseczki miały po 500 wyświetleń na filmikach, a ten ze szczurem 1.660.000.
Inna rzecz że laseczki miały po 500 wyświetleń na filmikach, a ten ze szczurem 1.660.000.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie