📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Wygląda jak mały Kevin
Nie dziwię się młodemu że se w łeb pierdolnął, już nie mógł dłużej.
Madka LGBT+ puściła mu jakiegoś śpiewającego pedała w rajtuzach i tak od rana do wieczora !
Madka LGBT+ puściła mu jakiegoś śpiewającego pedała w rajtuzach i tak od rana do wieczora !
Widać dzieciak wychowywany bezstresowo, mamcia zamiast się na niego wydrzeć żeby nie ruszał tej lampy (a jak nie posłucha to dać klapsa) to kręci i próbuje nieśmiało z nim rozmawiać . Dobrze że sama lampa postanowiła go ukarać i pokazać tej madce że dziecko potrzebuje więcej dyscypliny.
elim napisał/a:
Widać dzieciak wychowywany bezstresowo, mamcia zamiast się na niego wydrzeć żeby nie ruszał tej lampy (a jak nie posłucha to dać klapsa) to kręci i próbuje nieśmiało z nim rozmawiać . Dobrze że sama lampa postanowiła go ukarać i pokazać tej madce że dziecko potrzebuje więcej dyscypliny.
wierzysz w to?
Co Ty pierdolisz? Dzieciak dostał żarówka i jako rodzic można się pośmiać.
Niektórzy ludzie nie mają dystansu, więc radzę wypierdalać z sadola
Nome napisał/a:
następny film z cyklu: mój dzieciak oberwał w łeb - czego się nie robi dla sławy
Co Ty pierdolisz? Dzieciak dostał żarówka i jako rodzic można się pośmiać.
Niektórzy ludzie nie mają dystansu, więc radzę wypierdalać z sadola
Matka też na dzień dobry dostaje lampę w łeb. Jak tylko stary wraca z roboty.
Dla youtubowej sławy można poświęcić i gówniaka
Poziom Śmiechu Warte sprzed 20 lat
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów