Spread my arms and face palm again...
nic nie widziałem nic nie słyszałemCzyli twardziel z ciebie a stolec już dzisiaj był?
Oho, tęczowy dewiant zabrał głos. Co tam kundlu szczekasz? Jajka wylizane? Partnera też?
I dobrze. Przynajmniej nie wyrośnie na tęczową pizdę. Za gówniaka codziennie kilka siniaków przynosiłem do domu.
Przyznam ci, że teraz mnie zszokowałeś.Musisz być w tym temacie nieźle obeznany skoro połączyłeś ilość obrażeń doznawanych w dzieciństwie na dzień z byciem członkiem tego mistycznego lgbt. Ale dobrze, że w odpowiedzi wyślesz linki do badań potwierdzających to, że ta korelacja(która w cale nie jest twoim urojeniem) wynika z przyczynowości pierwszego w drugi.
Przyznam ci, że teraz mnie zszokowałeś.Musisz być w tym temacie nieźle obeznany skoro połączyłeś ilość obrażeń doznawanych w dzieciństwie na dzień z byciem członkiem tego mistycznego lgbt. Ale dobrze, że w odpowiedzi wyślesz linki do badań potwierdzających to, że ta korelacja(która w cale nie jest twoim urojeniem) wynika z przyczynowości pierwszego w drugi.
Po prostu z pizd wyrastają pizdy, potrzebujące bolca. Prawda pokoleń.
Za gówniaka masz poznawać świat, zawierać przyjaźnie, łazić po drzewach, dachach, piwnicach, rozbijać się na rowerze, bić się z kolegami/wrogami z sąsiedniego podwórka, To niesie za sobą nieuniknione siniaki, obtarcia czy rozbite głowy.
A nie jak tęczowe zjeby zmieniać płeć bo to modne, albo kręcić loczki. Jedyne obtarcia u nich, to odbytu tylko, co?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów