📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
O kurwa, jaki paskudny ryj na ten smród.
Aż mi się była przypomniała jak wpadła w pogo na koncercie Proletariatu też po 3s abortowało ją z tłumu.
Aż mi sie dawne czasy przypomniały. Mieliśmy na osiedlu taką "zabawę". Do karuzeli na drucie przyczepialismy wiaderko. Jak sie krecila to trzeba było nad tym podskakiwać. Nazywaliśmy to "szczurzym ogonkiem". Jak komuś nie siadło i źle podskoczył to wiaderko wciągało go pod karuzele. Ależ to sie wydaje pojebane po takim czasie
Coś pięknego
arrgain napisał/a:
Aż mi sie dawne czasy przypomniały. Mieliśmy na osiedlu taką "zabawę". Do karuzeli na drucie przyczepialismy wiaderko. Jak sie krecila to trzeba było nad tym podskakiwać. Nazywaliśmy to "szczurzym ogonkiem". Jak komuś nie siadło i źle podskoczył to wiaderko wciągało go pod karuzele. Ależ to sie wydaje pojebane po takim czasie
Myśle że za młodu każdy robił pojebane rzeczy jak się tak zastanowić - osoby które pół zycia nie spedziły przed komputerem to cud że się żyje -- i kurwa zajebiscie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów