Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zajebiście, z ojca alkoholika pamiętam tylko takie momenty gdzie poświęcał mi minutę lub dwie i nikt nie pytał czy to bezpieczne
Koniecznie musiałeś dookreślić, że twój stary był pijusem? Jakby to było jakkolwiek kurwa istotne i kogoś obchodziło. To jakaś twoja forma autoterapii? Na miejscu twojego starego też wolałbym pić, niż siedzieć i się tobą zajmować.
Koniecznie musiałeś dookreślić, że twój stary był pijusem? Jakby to było jakkolwiek kurwa istotne i kogoś obchodziło. To jakaś twoja forma autoterapii? Na miejscu twojego starego też wolałbym pić, niż siedzieć i się tobą zajmować.
Nie pasuje nie czytaj i nie komentuj, widzę że też masz z sobą problem i to duży
Nie pasuje nie czytaj i nie komentuj, widzę że też masz z sobą problem i to duży
O posiadaniu przeze mnie dużego problemu pisze koleś, który musiał wtrącić w swój komentarz, że jego tatuś był alkusem, w sytuacji gdy ta informacja nie jest w żaden sposób istotna w perspektywie całego twojego komentarza. Dobre. XD Jakimiś jeszcze patologiami twojej rodzinki chciałbyś się z nami podzielić? Może zrobisz sobie sesję terapeutyczną w komentarzach na sadolu. XD
O posiadaniu przeze mnie dużego problemu pisze koleś, który musiał wtrącić w swój komentarz, że jego tatuś był alkusem, w sytuacji gdy ta informacja nie jest w żaden sposób istotna w perspektywie całego twojego komentarza. Dobre. XD Jakimiś jeszcze patologiami twojej rodzinki chciałbyś się z nami podzielić? Może zrobisz sobie sesję terapeutyczną w komentarzach na sadolu. XD
Idź się jebnij pod pociąg, będzie może fajny materiał a ode mnie się odpierdol raz na zawsze
Idź się jebnij pod pociąg, będzie może fajny materiał a ode mnie się odpierdol raz na zawsze
To ty się jebnij, nie będziesz więcej płakał w komentarzach, że tatuś cię nie kochał. A przy okazji wpadnie fajny materiał. A co odpierdalania się to jesteś tak zabawnie żałosny, że aż szkoda nie korzystać. XD
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów