Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Takie bezstresowe wychowanie trochę, dla wszystkich 😁 Prosty schemat, dzieciak chce, stary pozwala pomimo że kalectwo na choryzoncie, DIECIAK SIĘ NIE STRESUJE bo stary pozwolił, gówniarz wali o ziemię i go zatyka ale NIE JEST STRESOWANY paniczną reakcją ojca, ojciec ma wyjebane jaja żeby NIE STRESOWAĆ małej zatyczki na ziemi i samego siebie, ojciec nie będzie go zmuszał do wstawania i otrzepywania się żeby NIE STRESOWAĆ i sam się NIE STRESUJE brakiem reakcji bo dzieciak i tak nie może słapać tchu po udeżeniu o ziemię wiec i tak by nie wstał, dzieciak złapie oddech zacznie drzeć ryja to się ODSTRESUJE ale ważne że go ojcies NIE STRESOWAŁ i sam tatuś wyjebanego chuja ma na wszystko wiec sam się NIE STRESUJE no i fajnie 🙂
Stary, nie pisz jak jesteś najebany. Nie idzie ogarnąć, o chuj Ci chodzi.
Takie bezstresowe wychowanie trochę, dla wszystkich 😁 Prosty schemat, dzieciak chce, stary pozwala pomimo że kalectwo na choryzoncie, DIECIAK SIĘ NIE STRESUJE bo stary pozwolił, gówniarz wali o ziemię i go zatyka ale NIE JEST STRESOWANY paniczną reakcją ojca, ojciec ma wyjebane jaja żeby NIE STRESOWAĆ małej zatyczki na ziemi i samego siebie, ojciec nie będzie go zmuszał do wstawania i otrzepywania się żeby NIE STRESOWAĆ i sam się NIE STRESUJE brakiem reakcji bo dzieciak i tak nie może słapać tchu po udeżeniu o ziemię wiec i tak by nie wstał, dzieciak złapie oddech zacznie drzeć ryja to się ODSTRESUJE ale ważne że go ojcies NIE STRESOWAŁ i sam tatuś wyjebanego chuja ma na wszystko wiec sam się NIE STRESUJE no i fajnie 🙂
chciałeś być mądry, za bardzo się starałeś i wyszło jak bardzo głupi jesteś
To nie jest bezstresowe wychowanie. Dziecko zajebali głową i tyle. Tutaj nie było sytuacji na przyzwolenie złego zachowania ze strony dziecka tylko na nieodpowiedzialnym sprawowaniu władzyrodzicielskiej, która polega na opiece nad swoją pociechą. To trochę inny kontekst. A dzieciak pewnie posrany po pachy, więc stresu było chyba wystarczająco dużo, żeby być mądrzejszym w przyszłości od swojego starego.
@: @: To co napisałem miało charakter satyryczny i ironiczny datego też tak to wygąda jak wygląda 😄 Bo w sumie można było napisać że stary debil i płakać na losem dziecka, tylko po co? Wszyscy to napiszą a faktu że ludziom cofa się IQ nie zmieni nic co napiszę w komentarzu i pozostaje tylko wyszydzić takie bezmyślne zachowania w mniej lub bardziej zrozumiały sposób a możne nada to tragedi trochę artystycznej wartości którą jest zwyczajny żart bo żal nikogo w czasie nie cofnie 😄
Nie wiem, jaki to miało charakter, może dlatego, że nie oglądam kabaretów.
Dla mnie, takie kaleczenie języka jest nieśmieszne. Pewnie dlatego, że stary jestem.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów