Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Gdzie go k🤬a na motorynkę jak on jeszcze ma smoczek w pysku!!! A no tak kurs motop🤬deczki zaczyna się za młodych lat. Chyba zaliczył.
Szkoda, ze w slup, a nie w to auto
Albo najlepiej w slup i w auto.

Albo najlepiej w slup i w auto.
Jak to się dzieje, że wypadki które dla dorosłych kończą się śmiercią, na gowniakach nie robią wrażenia ?
Pamiętam jak siadłem pierwszy raz na motorynkę, mając jakieś 8-9 lat, co to były za emocje
Stary też mi za długo nie tłumaczył, a jakoś załapałem, może dlatego że nie byłem obsrańcem odklejonym od tabletu? Nie wiem serio

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie