Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Bambrych, jak będziesz miał kiedyś bombelka, to zobaczysz, że oni potrafią bardzo pięknie zapierdalać bez hamulców i dowiesz się o tym albo gdy weźmiesz dzieciaka rower i go sprawdzisz, albo jak będziesz zbierał go z podłoża, bo właśnie wpierdolił się pod auto. Jazda bez hamulców w cieciakowym wieku to standard. Po to są rodzice, żeby to sprawdzać.
Mam dwójkę. Obu nauczyłem. Młodszy jak przyjebał w drzewo ostatnio to się zastanawiałem czy go nie zbadać. Bo uwierzyć nie mogłem. Rower ma działać. Nie puściłbym gnojka bez hamulców.
to rowerzysta. Oni nie mają instynktu samozachowawczego. Pójdą na czołówkę nawet z Tirem żeby udowodnić że mają pierwszeństwo.
Kanapa JUŻ sie przyzssala do dupy.kiereownica i pan wladca ...ja mam auto ja mam auto ...jak borat. Ja mam krzesło. Oni..xd odezwał się
Kanapa JUŻ sie przyzssala do dupy.kiereownica i pan wladca ...ja mam auto ja mam auto ...jak borat. Ja mam krzesło. Oni..xd odezwał się
Ktoś tu chyba na bani po wczorajszym jeszcze. Wskocz szybko do basenu, to momentalnie wytrzeźwiejesz. Najlepiej do pustego na główkę.
Autentycznie myślałem do końca, że w którymś momencie ten zielony z glovo na rowerku ma realnie jakikolwiek zamiar pomocy...
spoczko mamy nadzieję że ten tatuaż będzie ---- pamiętamy---
Ewidentna wina rowerzysty.
ty chyba żartujesz. Dzieciak jechał po swojej ścieżce to zmywarka skręcając z drogi z pierwszeństwem przecinała ścieżkę dla rowerów i chodnik więc to ona musi ustąpić
ty chyba żartujesz. Dzieciak jechał po swojej ścieżce to zmywarka skręcając z drogi z pierwszeństwem przecinała ścieżkę dla rowerów i chodnik więc to ona musi ustąpić
Ja tam widze drogę a nie chodnik. Przejazdu dla rowerów też nie widze (brak znaków pionowych) - a skręcający w drogę poprzeczną musi ustąpić tylko pieszym Wina rowerzysty.
spoczko mamy nadzieję że ten tatuaż będzie ---- pamiętamy---
Ale to pedalarz wjechał w samochód a nie odwrotnie
Ktoś tu chyba na bani po wczorajszym jeszcze
To rowerzysta. Chleją codziennie ile wlezie, i dlatego nie jeżdżą autami. Ale promują niby zdrowy tryb życia - oryginalna przykrywka.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów