Wypadł z pierwszego samochodu, przejechał go drugi a potem potrącił trzeci.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Źle stanął i go tłuką.
Ooo, dziecko. Całkiem nieużywane. Chodź tu skośny skurwysynku.
twoi starzy to dopiero musieli byc skurwysynami takiego głupiego dzieciaka urodzic , ja to bym od razu oddał do utylizacji
Ja pierdole. I pojechał rodzic czy tam opiekun w chuj nawet nie wie że coś zgubil. Po co tym ludziom dzieci?
pewnie muza na full bo nie uslyszec trzasniecia drzwiami to trzeba byc gluchym...
Wygląda to tak jakby właściciel dziecka pojechał dalej żeby znaleźć miejsce parkingowe
OldMann napisał/a:
twoi starzy to dopiero musieli byc skurwysynami takiego głupiego dzieciaka urodzic , ja to bym od razu oddał do utylizacji
Jaja sobie zutylizuj.
Kurwa ja bym tam zdechł conajmniej dwa razy... terminator wersja kid
Z takim życzeniem śmierci to zapewne zostanie kiblarzem i jeszcze go tu obejrzymy
Mając 800+ na tylnej kanapie i nie włączyć w drzwiach blokady otwierania to też zajebisty pomysł jak rozkręcona muza
crookla napisał/a:
pewnie muza na full bo nie uslyszec trzasniecia drzwiami to trzeba byc gluchym...
Mając 800+ na tylnej kanapie i nie włączyć w drzwiach blokady otwierania to też zajebisty pomysł jak rozkręcona muza
Kutazz napisał/a:
Wypadł z jednego, prawie go przejechał drugi, pierdolnął go trzeci, biegnie pod czwarty a zgarnia go motocykl, czego ja nie rozumiem?
Nie rozumiem końcówki Twojego komentarza...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów