wystarczy gówna odrobina i na szczotce od kibla wyrośnie roślina
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
28 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Oj gimbusy....
Do kiełkowania światło jest niepotrzebne, wręcz w wiekszosci przypadków niewskazane.
Tak, jestem ekspertem poniewaz w wieku 5 lat wsadziłem sobie nasiono fasolki tak głęboko do nosa że wyciągali mi je na pogotowiu.
Do kiełkowania światło jest niepotrzebne, wręcz w wiekszosci przypadków niewskazane.
Tak, jestem ekspertem poniewaz w wieku 5 lat wsadziłem sobie nasiono fasolki tak głęboko do nosa że wyciągali mi je na pogotowiu.
Ja pierniczę, niezależnie od teorii ogrodnictwa, ktoś ma niezły syf w domu...
Mamy tu poetę, wieszcza narodowego! Nobla mu!
panchamityle napisał/a:
To jest młodziutka konopia.. Ktoś sra marihuaniną!
Tyś widzioł konopie?!
Piwko za opis, ale taka mała sugestia, ta szczota zdecydowanie nadaje się do wyjebania.
Ale k*rwa, jakie artystyczne
to jest jaranie !
lynks napisał/a:
Oj gimbusy....
lubisz, jak ci się głęboko wsadza?
forest1600 napisał/a:
naprawde? wstawiac tutaj nawet zdjecie zasranej szczotki z kibla z jakims kurwa kwiatkiem? a to wszystko dla kilku wirtualnych browarow? wyjdz... kurwa wyjdz
Piwa nie są tak ważne. Ciekawszy jest odzew publiczności. Jakie by to zdjęcie głupie nie było, to i tak zasłużyło na Twój komentarz. Może w takim razie nie jest to tylko zasrana szczotka, ani jakiś kurwa kwiatek. haha. Może to prawdziwy przykład na to, że jakby nie było przesrane, to i tak chce się żyć?
też mi to na jaranie wygląda, można by wyhodować i z czystym sumieniem później mówić "Strong as shit!"
Przesadź ją do ziemi uniwersalnej i zobacz co urośnie. Za miesiąc daj kolejną wstawkę.
Kiedyś, kiedy wpierdalalem nasiona kozieradki całe mialem podobną akcję; w gównie były kiełkujące nasiona xD
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów