wystarczy gówna odrobina i na szczotce od kibla wyrośnie roślina
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:35
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Widać często używasz szczotki do kibla
naprawde? wstawiac tutaj nawet zdjecie zasranej szczotki z kibla z jakims kurwa kwiatkiem? a to wszystko dla kilku wirtualnych browarow? wyjdz... kurwa wyjdz
Stary, nie wiem co jadłeś, ale kurwa sranie nasionami to nieczęsta przypadłość.
uwaga jestem ekspertę
stwierdzam, ze fejk bo roslina potrzebuje swiatla
no chyba ze trzymasz szczote na parapecie
btw wspolczuje patologii w twojej domu
Widac ze slabe swiatło ...bo wystrzeliła w góre
Jestem samozwańczym astrofizykiem, to było tak:
Gość zeżarł jakieś nasiona, słoneczniki czy inne diabelskie nasienie, brzuszek był niezadowolony, nie strawił, wysrał taki jaki zjadł i jako że jest prawym obywatelem, starł kibel z gównianej masy, w tej masie zawieruszył się ten oto słonecznik czy inne coś i JEBUC!
Ps: Pieczarki rosną na gównie, jesz pieczarki? Jesz coś co rośnie na gównie!
Lubie pieczarki, mimo ze rosną na gównie. Pozdrawiam, mam nadzieje że pomogłem.
Gość zeżarł jakieś nasiona, słoneczniki czy inne diabelskie nasienie, brzuszek był niezadowolony, nie strawił, wysrał taki jaki zjadł i jako że jest prawym obywatelem, starł kibel z gównianej masy, w tej masie zawieruszył się ten oto słonecznik czy inne coś i JEBUC!
Ps: Pieczarki rosną na gównie, jesz pieczarki? Jesz coś co rośnie na gównie!
Lubie pieczarki, mimo ze rosną na gównie. Pozdrawiam, mam nadzieje że pomogłem.
Za materiał własny zawsze zimny browar
luka5z napisał/a:
uwaga jestem ekspertę
Niestety, ale Twoja teoria się nie sprawdza, bo ta łazienka nie ma nawet dostępu do światła, a mimo to roślina sobie urosła. Możecie wierzyć lub nie, ale to autentyk. Dla mnie trochę zaskakujący.
te lody, które właśnie jem.. Już nie są takie dobre, jak przed zobaczeniem tego kwiata ;d
To jest młodziutka konopia.. Ktoś sra marihuaniną!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów