📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
21 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Śmierć i sranie nie wiesz kiedy Cię zostanie
Jak byłem dzieciakiem (koniec podstawówki) to mnie trochę brzuch bolał. Taka lekka sraczka po jakimś gównie typu frytki z mikrofali.
Lato, krótkie spodenki, idziemy z kumplem chuj wie gdzie. Postanowiłem pierdnąć.
NIEPOTRZEBNIE KURWA!
Tak czy inaczej jeden z nas ma wesołe wspomnienia, drugi mniej.
Lato, krótkie spodenki, idziemy z kumplem chuj wie gdzie. Postanowiłem pierdnąć.
NIEPOTRZEBNIE KURWA!
Tak czy inaczej jeden z nas ma wesołe wspomnienia, drugi mniej.
Laksa poleciała po gaciach ..
Pamiętam jak kiedyś roznosiłem ulotki i dopadło mnie to pieronstwo, a na osiedlu jak na złość zero knajpy z kiblem, no to sru za żywopłot.... Kurwa jakie te ulotki były śliskie
T3RMINATOR napisał/a:
Byłem świadkiem jak starszy koleś w robocie się zesrał a miał jasne długie spodnie.
I jak bardzo podniecił Cię tamten widok?
Pewnie za duzo calej prawdy i wybiorczej od rana.
Chuj, już lepiej chwilę na trawniku bladym dupskiem poświecić, niż potem dreptać przez miasto z obsranymi gaciami.
riki88 napisał/a:
Niechaj pierwszy rzuci kamień kogo sraczka nie dopadła w polu
Albo w centrum
tofik2230 napisał/a:
Widocznie jeszcze Cię nie złapała porzadna sraczka bo do domu na pewno bys nie zdążył
Z piwnicy do kibla zawsze zdąży
Sadistic bawi i uczy:
Jadąc na wyjazd miej ze sobą fiolkę z Enterolem. To taki szuwaks, który jako jedyny potrafił mnie postawić na nogi. Organizm daje ci ostrzeżenia na tyle wcześnie, że zdążysz zażyć i nie wyglądać jak Pan ze zdjęcia. Zdarzy ci się to raz, może 5 razy w życiu ale i tak warto mieć to ze sobą Nigdy nie wiesz, gdzie się strujesz (a wakacyjne budy z żarciem nie zawsze są dostatecznie czyste).
Jadąc na wyjazd miej ze sobą fiolkę z Enterolem. To taki szuwaks, który jako jedyny potrafił mnie postawić na nogi. Organizm daje ci ostrzeżenia na tyle wcześnie, że zdążysz zażyć i nie wyglądać jak Pan ze zdjęcia. Zdarzy ci się to raz, może 5 razy w życiu ale i tak warto mieć to ze sobą Nigdy nie wiesz, gdzie się strujesz (a wakacyjne budy z żarciem nie zawsze są dostatecznie czyste).
Pan Kleks.
Sopot=kurort
PhantomMask napisał/a:
A idź pan w chuj...tu trzeba współczuć a nie się śmiać
Kto sie osrał w miejscu publicznym niech współczuje cala reszta możne szydzić dalej.
Na kac kupę nie ma mocnych.
Heh. Kiedyś wracałem od kolegi z grilla. Cała noc picia i jedzenia. Rano kichy powiedziały dość akurat jak bylem na środku osiedla w drodze na autobus.
Patrzylem nerwowo gdzie lecieć. Widzę szkoła otwarta co dziwne bo sobota. Na szczęście były jakieś zawody.
Biegnąc z palcem w dupie w drzwiach krzyknąłem do ciecia nie ma czasu na pytania! Gdzie jest kibel! Gościu pokazał a ja zdzierałem już z siebie ciuchy na korytarzu. Jak wpadłem do kibla to klaplem na deskę bez ścielenia. Poszedł taki strzał z dupy ze mnie odrzut uniosl na 10 cm.
Aż mi łzy poszły że szczęścia że dobiegłem
Serio jeśli ktoś dobiegł z biegunka do domu to znaczy że nic nie wie o biegunce.
Jest kilka etapów.
Defcom 1 pierdzisz z ryzykiem bo nie wiesz czy nie pójdzie z gruzem
Defcom 2 skręca ci kichy. Wiesz ze coś się dzieje.
Defcom 3 pierdzisz i czujesz parcie na służę.
Defcom 4 parcie na dupę rozrywa ci kichy i zwieracz. Masz chwilę żeby znaleźć kibel. Zaczynasz wpadać w histerie i nerwowo szukać oczami kibla. Gówno w płynie trzymasz już tylko siła woli. Zaczyna ci się ulewać strozka gówna.
Defcom 5 wrota armagedonu. Masz rozwarcie 3 cm i kilka sekund żeby usiąść na dzbanku albo pójdzie zrzut awaryjny. Dupa przejmuje pełne dowodzenie nad cialem. Nie dasz rady postawić już ani kroku dalej. Jest Ci wszystko jedno i wysrasz się nawet na środku chodnika mając gdzieś że ktoś cię zobaczy bo inaczej narobisz do spodni.
Patrzylem nerwowo gdzie lecieć. Widzę szkoła otwarta co dziwne bo sobota. Na szczęście były jakieś zawody.
Biegnąc z palcem w dupie w drzwiach krzyknąłem do ciecia nie ma czasu na pytania! Gdzie jest kibel! Gościu pokazał a ja zdzierałem już z siebie ciuchy na korytarzu. Jak wpadłem do kibla to klaplem na deskę bez ścielenia. Poszedł taki strzał z dupy ze mnie odrzut uniosl na 10 cm.
Aż mi łzy poszły że szczęścia że dobiegłem
Serio jeśli ktoś dobiegł z biegunka do domu to znaczy że nic nie wie o biegunce.
Jest kilka etapów.
Defcom 1 pierdzisz z ryzykiem bo nie wiesz czy nie pójdzie z gruzem
Defcom 2 skręca ci kichy. Wiesz ze coś się dzieje.
Defcom 3 pierdzisz i czujesz parcie na służę.
Defcom 4 parcie na dupę rozrywa ci kichy i zwieracz. Masz chwilę żeby znaleźć kibel. Zaczynasz wpadać w histerie i nerwowo szukać oczami kibla. Gówno w płynie trzymasz już tylko siła woli. Zaczyna ci się ulewać strozka gówna.
Defcom 5 wrota armagedonu. Masz rozwarcie 3 cm i kilka sekund żeby usiąść na dzbanku albo pójdzie zrzut awaryjny. Dupa przejmuje pełne dowodzenie nad cialem. Nie dasz rady postawić już ani kroku dalej. Jest Ci wszystko jedno i wysrasz się nawet na środku chodnika mając gdzieś że ktoś cię zobaczy bo inaczej narobisz do spodni.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów