📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Co kraj to obyczaj. U nas się jeździ z instalacją LPG a u ciapatych z instalacją TNT.
Lobo24 napisał/a:
Co kraj to obyczaj. U nas się jeździ z instalacją LPG a u ciapatych z instalacją TNT.
To technologia NASA, tzw silniki detonacyjne
Motopipa w bialych szmatach piekny lot: 10/10...az go z kadru wyjebalo jak sie rozpadal w locie nad drutami wysokiego napiecia.......jego (zapewne) baba w czarnym troche gorzej, ale czego spodziewac sie po zmywarach
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów