📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
HAL9000/2 napisał/a:
ubranie w pralni i idzie po srajtaśmę, logicznie, nie?
A jaki obsrany że go ktoś ze znajomych przyuważy.
Niemiec z mniejszości niemieckiej dostał wpierdol od szuszfoli tak, że się zesrał świątecznym wurstem i jeszcze ukradli mu ubranie.
Tak było.
Tak było.
Akcja w Niemczech. Stary wysmarował się afrodyzjakiem i czeka na ubogacenie
A ja się przejmuję dziurawą skarpetką!
to się nazywa walk of shame...
Ucieleśnienie wszystkich kobiecych lęków odnośnie faceta: nagi w samych skarpetach, tłusty, a do tego z obsranym dupskiem niczym wisienką na torcie.
Specjalista antify od rekrutacji. Jak ktoś podbiegnie i zacznie zlizywać gówno jest natychmiastowo przyjęty. Tęczowe kulki analne gratis.
Krzysztof Kononowicz?
Co ci aryjczycy odpierdalają
To przypadkiem nie jest jakiś performance?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów