📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
53 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Praktyki zawodowe. Będzie sprzatał kible w kebabie u abdula. A gdy ukradnie gdzieś odrobinę internetu będzie odreagowywał frustrację próbując cisnąć po Polakach. Znamy przecież takie przypadki.
jjjkkkfff napisał/a:
Praktyki zawodowe. Będzie sprzatał kible w kebabie u abdula. A gdy ukradnie gdzieś odrobinę internetu będzie odreagowywał frustrację próbując cisnąć po Polakach. Znamy przecież takie przypadki.
Pierdolisz panie jak potłuczony. Przecież w internecie nie ma frustratów co cisną po Polsce... to propaganda pisu i cebuli
Za ciepło w domku i się rozpuszcza, kto miał batona w kieszeni ten wie o czym mówię.
Jak nie przykręcą ogrzewania to cały popłynie zanim dorośnie.
CoJaTamKurwaWiem napisał/a:
Kto zgadnie, kim gówniak bedzię jak dorośnie...?
Jak nie przykręcą ogrzewania to cały popłynie zanim dorośnie.
bedzie soba czyli obsranym murzynem a i pewnie za kratami
Kim będzie gówniak jak dorośnie? Proste bezrobotnym jak rodzice już teraz GÓWNO robi.
Mysle, że będzie gownem. Zupełnie jak reszta na ścianie. W sumie jeden chuj
Bohaterem materiałów wrzucanych przez Angela na hardzie?
Czy tylko ja mam ochotę zajebać temu czarnemu kundlowi ujebanemu w gównie cieszącemu się na widok obsranych rąk? Takie kilka cepów lub liści na zawsze pomogłaby mu dobrze dobierać zabawki. Obrońców uciśnionych mogę uprzedzić, że mnie ojciec bił za brak podporządkowania się (dopóki się nie wyprowadziłem to łobuzowałem więc nawet bym rzekł, że napierdalał).
/edit
Jej matka obok w pokoju sadistic.pl/snikers-vt471289.htm
/edit
CoJaTamKurwaWiem napisał/a:
Kto zgadnie, kim gówniak bedzię jak dorośnie...?
Sprinterem, maratończykiem, raperem, dilerem, więźniem albo martwe, bo umrze na AIDS. Horyzonty są szerokie.
OxY napisał/a:
Czy tylko ja mam ochotę zajebać temu czarnemu kundlowi ujebanemu w gównie cieszącemu się na widok obsranych rąk? Takie kilka cepów lub liści na zawsze pomogłaby mu dobrze dobierać zabawki. Obrońców uciśnionych mogę uprzedzić, że mnie ojciec bił za brak podporządkowania się (dopóki się nie wyprowadziłem to łobuzowałem więc nawet bym rzekł, że napierdalał).
/edit
Sam się jebnij. Co prawda nic ci już nie pomoże, ale zawsze warto byś się jebnął.
I już wiadomo, skąd mają ten kolor
czy mi się wydaje czy gówniak się roztapia ?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów