📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
18 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Saints Row !
Ktoś dzisiaj już pisał o zataczanym kole przez internet... kurwa Piłsudski jak jechał swoim Cadillac'em pewnie to widział
Szkoda że kurwy takie cwane nie są do ciapaków którzy robią tam co chcą...
niezalezna.pl/61171-tysiace-osob-na-ulicach-zamieszki-i-protesty-przec...
Coś bym napisał ale chyba nie muszę
Coś bym napisał ale chyba nie muszę
U nas rolnicy zrobiliby to samo, bo jest naprawde zle w tym państwie, tylko boja sie o oto ze zostana spalowani i jeszcze dostana wyroki, a i tak na koncu rzad bedzie mial to w dupie i zrobi swoje.
brakuje takiego drugiego Andrzeja!
brakuje takiego drugiego Andrzeja!
agro show jakiego nie widzieliście zabrać im dopłaty i zwroty z akcyzy za paliwo.
Zabytki niszczą wandale!
Co innego jakby tam cały rząd przyjmował to gówno na twarz, ale wandalizmu nie popieram!
Co innego jakby tam cały rząd przyjmował to gówno na twarz, ale wandalizmu nie popieram!
Skurwysyny w urzędach sobie siedzą i myślą jakby to bardziej ujebać przedsiębiorcę, podatnika...
Kurwa według mnie to jest śmieszne. Obsrywają całe miasto, niszczą elewacje a politycy i tak siedzą kurwa bezpiecznie w środku. Warto zwrócić uwagę na to ,że jednak ten burdel ktoś będzie musiał posprzątać ,a posprzątają to osoby, które tytułowe gówno mają do całej sytuacji i nie są niczemu winne. Przykro się to ogląda bo jak zwykle znowu tępi ludzie nie potrafią wymierzyć ciosu w odpowiednią stronę i dostaje się niewinnym. To jak z płaceniem za mandat w jednogroszówkach, gdzie kobieciny z urzędu które nie są odpowiedzialne za wystawienie kary muszą liczyć drobniaki. Rolnikom z filmiku usmarowany kałem kutas w dupę.
A wy pewnie myślicie że oni się przejęli ? Pewnie już któryś tam zaciera ręce bo kuzyn prowadzi firmę sprzątającą ...
może i robota piękna ale kto to posprząta ? biedna kobiecina co tam sprząta za grosze a teraz będzie się musiał paprać w gównie bo przecież politycy tego nie posprzątają
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów