📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
12 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
„dziadek się wychylił”
Nie. To on zaczął bójkę. Nieudolnym kopnięciem.
Zagrał i przegrał.
Ale stawiam kokos przeciwko orzechowi, że nie zrozumiał, co się tam wydarzyło.
Nie. To on zaczął bójkę. Nieudolnym kopnięciem.
Zagrał i przegrał.
Ale stawiam kokos przeciwko orzechowi, że nie zrozumiał, co się tam wydarzyło.
Halman napisał/a:
Gówniarze szumieli na klatce schodowej...
Szkoda że na mnie nie trafili, zresztą po moim zwróceniu grzecznie uwagi, szybciutko by z bloku wyszli.
Gówniarz nawet by nie próbował do mnie fiknąć, za to staruszka pobił, wielki ''bohater '' do ubicia gdzieś na dzielni.
Szkoda że na mnie nie trafili, zresztą po moim zwróceniu grzecznie uwagi, szybciutko by z bloku wyszli.
Gówniarz nawet by nie próbował do mnie fiknąć, za to staruszka pobił, wielki ''bohater '' do ubicia gdzieś na dzielni.
Rusek leje ruska... dla mnie spoko
Manolito666 napisał/a:
Starzy ludzie mentalnie są jak dzieci
Nie.
Starzy głupi ludzie.
Ci, którzy oglądają telewizję.
Za to nie czytają książek, nie rozwiązują krzyżówek, w ogóle - nie używają mózgu.
A mózg jest niczym mięsień - nietrenowanty flaczeje.
Dlatego (m.in.) przed lokalami wyborczymi winny być stanowiska do testów na IQ połączone z zapadnią, taką czarcią pułapką naczelnika Twardyjewicza z filmu Vabank II, czyli riposta.
I tak: głupi - do wykasowania, inteligentny - do głosowania...
Ech, marzenia...
@PoliteP
A zatem zarzucasz mi że bał bym się/nie dał rady, wyjaśnić nastoletniego szczura suchoklatesa.... ? Naprawdę ?
Powiem ci tak pecie : Nie mierz wszystkich swoją miarka, bo się kiedyś na ulicy zdziwisz...
A zatem zarzucasz mi że bał bym się/nie dał rady, wyjaśnić nastoletniego szczura suchoklatesa.... ? Naprawdę ?
Powiem ci tak pecie : Nie mierz wszystkich swoją miarka, bo się kiedyś na ulicy zdziwisz...
Ma Alzheimera. Zapomniał, że jest już stary.
Manolito666 napisał/a:
Starzy ludzie mentalnie są jak dzieci. Ledwie sam na nogach ustać może, a do bitki się bierze...
Albo jak samuraje. Kiedy jesteś słaby udawaj silnego i odwrotnie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów