📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Ambiwalentne odczucia mam. Diabli wiedzą o co poszło, do tego kopać zaczął on.
sothis napisał/a:
Jak zawsze poszło o laski
Starzy ludzie mentalnie są jak dzieci. Ledwie sam na nogach ustać może, a do bitki się bierze...
sothis napisał/a:
Dziadkowi przypominamy się dobre czasy ZSRR gdzie każdy Sowieta zaczynał dzień od wpierdolu. Piękne czasy dla idiotów i komuchów.
Manolito666 napisał/a:
Ledwie sam na nogach ustać może, a do bitki się bierze...
Stary to jedynie do wyrywania rzepy w Familiadzie się nadaje.
Stary zaczął się. Wpierdal należał mu się jak zamą psu ciepła zupa
Przecież oni nic nie robili , sam się zaczął czepiać to rozjuszył do czerwoności tego młodzieńca.
Stary dziad dostał wpierdol.
Bardzo dobrze. Dzieciaki sobie rozmawiały, nic złego nie robiły. Jebaniec musiał się na kimś wyżyć, ale trafił na normalną dzieci, a nie oderwane od komputera.
Bardzo dobrze. Dzieciaki sobie rozmawiały, nic złego nie robiły. Jebaniec musiał się na kimś wyżyć, ale trafił na normalną dzieci, a nie oderwane od komputera.
Nie wiadomo co działo się wcześniej, ale pewnie dziadek w szpitalu, a młody na Ukrainie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów