Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ja pierdole.... Jakby to było moje dziecko to bym mu tak sprał dupsko że by już nie usiadł na nim do końca życia.
Ja bym mu kazał posprzątać, bez rękawiczek.
Głupotę najpierw trzeba wsadzić do łba, robią to rodzice.
Napierdalałbyś go za to czego sam go nauczyłeś ?
Głupoty w większości uczą rówieśnicy, jeśli dziecko jest tak podatne na wpływ kolegów to złojenie mu dupska nie zaszkodzi żeby go ustawić do porządku.
Jak można sobie w wieku kilku lat w kilka sekund zjebać resztę życia?
Na przykład tak.
P.S. Ktoś wie, co się potem z takim bachorem dzieje? Poprawczak tylko? Wiem, że to ruskie, więc tam to chuj wie, ale dajmy na to jakby się to wydarzyło w Polsce?
Jeżeli powielasz opinie że granica Rosji nie kończą się nigdzie to masz racje, dla tych co uważają inaczej to wydarzenie miało miejsce w miejscowości Malmesbury niedaleko Kapsztadu. Koleżka któremu mózg wylał się na drogę nazywał się Gert C.
Wystarczy, że go wyślą na front.
Na jaki front?
RPA prowadzi z kimś wojne?
Od końca wojny ojczyźnianej na wyspach kurylskich po wycofanie się wojsk japońskich jeszcze przez około dekadę ruch był lewostronny. A co śmieszne na niektórych wyspach nadal obowiązuje mimo zmiany przepisów
Ja pierdole.... Jakby to było moje dziecko to bym mu tak sprał dupsko że by już nie usiadł na nim do końca życia.
Sam byś był identycznym debilem produkujących identycznych debili. Dzieci trzeba uczyć, a nie karać za to co z domu wyniosły. Co doprowadziło do tego że tak zrobił. Jest nieletni i nieodpowiedzialny, za jego czyny odpowiadają rodzice tak jak za przykład jaki mu dają. Ten przyklad jest świetnie widoczny na nagraniu.
@:
Od końca wojny ojczyźnianej na wyspach kurylskich po wycofanie się wojsk japońskich jeszcze przez około dekadę ruch był lewostronny. A co śmieszne na niektórych wyspach nadal obowiązuje mimo zmiany przepisów
Okej, spoko ciekawostka, nie wiedziałem o tym, ale wciąż widać, ze to nie rosja
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów