W Anglii używa się nowoczesnych, szczegółowych map
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
To nie mapa.. Miałem taki dywam w dzieciństwie Zajebi...cie sie rozjezdzalo autkami czarnych na ulicy
konfucjusz napisał/a:
To nie mapa.. Miałem taki dywam w dzieciństwie Zajebi...cie sie rozjezdzalo autkami czarnych na ulicy
Tak tylko udajesz... Prawda?
Kierowałem się szalikiem, nie pomyślałem o tym, że faktycznie kierownica jest nie po tej stronie co powinna Więc prawdopodobnie to jednak rassija. Ale to i tak bez znaczenia. Mapa zajebista i chuj.
Jamrock napisał/a:
i to pedalskie chelsea na szybie...
A teraz na serio, uwielbiam jak się zazdrości chelsea Pozdrowienia od kibica the blues
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów