📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Już był taki macher,zdaje się angol,na symulatorze zapierdalał subaru niesamowicie,nawet ruchał wszystkich kierowców rajdowych.Ale magia się skończyła jak do auta wszedł,wyłapał kilka dzwonów i się obsrał,więc tydzień zabawy po kilka godzin na jednej trasie i nawet Maciek by tak zapierdalał.
Ostatni raz tak zapierdalałem to w Wacky Wheels... to były czasy.
najlepsze ścigałki to FORZA, LFS i iRacing. W tej kolejności. Przy czym odwzorowanie fizyki jest w kolejności odwrotnej:
Forza - najlepsza grywalność, piękna grafika, ogromny wybór aut i torów. Stosunkowo najsłabsze odwzorowanie fizyki.
LFS - brzydkie, mało aut, mało torów - świetna fizyka!
iRacing - jeszcze brzydsze, dużo aut, dużo torów. Fizyka odwzorowana do przegięcia. Nie da się jeździć na padzie lub kierze bez FF bo tor jest wyboisty i jeśli nie reagujesz na ruchy kierownicy - wylatujesz z toru.
To co na filmie to jakaś kpina a nie ścigałka.
Forza - najlepsza grywalność, piękna grafika, ogromny wybór aut i torów. Stosunkowo najsłabsze odwzorowanie fizyki.
LFS - brzydkie, mało aut, mało torów - świetna fizyka!
iRacing - jeszcze brzydsze, dużo aut, dużo torów. Fizyka odwzorowana do przegięcia. Nie da się jeździć na padzie lub kierze bez FF bo tor jest wyboisty i jeśli nie reagujesz na ruchy kierownicy - wylatujesz z toru.
To co na filmie to jakaś kpina a nie ścigałka.
chce się pochwalić jak jeździsz to polecam forze albo gran turismo z wylączonymi asystami
banda napinaczy fanow symulacji pedalow i kierownicy pewnie by do pierwszego checkpointa w limicie czasu nie dojechała w prostej arcadowej grze
A co jest kurwa, robocop?
Ciekawe ile hajsu już przejebał na ten automat, żeby do perfekcji mieć wyuczony każdy zakręt na pamięć.
a pozniej taki zjeb wsiada nastukany za kolko w realu i kasuje przechodniow
za łebka nad morzem w takie się grało..
Ja grywałem w NFS i u mnie NFS się skończyło na NFS most wanted... I chyba sobie znowu zagram w NFS MW
Arcadowa czy nie to dla zabawy bym chętnie pograł, zwłaszcza, że to Initial D. Ktoś wyżej pisał o GT aby grać bez asyst a będzie trudno. Zawiodę cię, bo jest dalej banalna a o Forzie się nie wypowiem, bo nie grałem od czasów drugiej części. Nie spinać się chłopaczki, bo sami tak nie pojedziecie a nie każdy ma dryg do takich gier. Chcecie poczuć zabawę to wsiadać w auta i targać, ale z rozumem, bo za głupotę płacą często nie ci co powinni. Zapomniałbym. Initial D to gra w której głównie masz driftować a chłopak postanowił udowodnić azjatyckiego skilla.
mareczkos napisał/a:
wkurwiają mnie gry typu racing symulator, odpalasz a tam jakieś zjebane arcade...
Dla tych co bawią się symulatorami polecam
Live for Speed
LFS to też arcade, zerknijcie sobie na Assetto Corsa. To jest już bliżej symulatora, w dodatku że tory które są w tej grze były skanowane laserowo by precyzyjnie przenieść je w świat gry
mareczkos napisał/a:
wkurwiają mnie gry typu racing symulator, odpalasz a tam jakieś zjebane arcade...
Dla tych co bawią się symulatorami polecam
Live for Speed
Chyba ludziom którzy bawią się w symulatory LFS nie trzeba polecać, co?
Jak ktoś lubi Live for Speed to polecam również rFactor, najrealistyczniejszy symulator
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów