Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wybaczcie wrzucenie polityki, ale jest błąd w tytule. Powinno być Truck of Pis. A reszta się zgadza
"Truck of Pis"?? Akurat to dzięki temu że oni wygrali, to nie masz tej gry na ulicach w wersji bardziej realistycznej niż byś chciał. Ani judbolszewia z Nowoczesnej, ani szkopy z PO, nie sprzeciwiły by się Islamizacji Polski. Antypolonizm i anty-katolicyzm mają we krwi od dziada, pradziada, bez względu na to czy z bolszewii czy z wermachtu.
Błagam chcę taką grę na androida
Posmaruj się brązową pastą do butów, jedź do Niemiec/Francji i będziesz miał wersję "GO!"
Tyle, że coś popsuta bo zapętla się na pierwszym levelu.
Pryznajmniej u mnie na FF i Chrome .
to nie nagranie z gry, ale materiał wideo, na podstawie którego ktoś zmontował grę
wyrazy szacunku dla rodziny
Tyle, że coś popsuta bo zapętla się na pierwszym levelu.
Spoko, teraz będzie DLC z Berlinem
"Truck of Pis"?? Akurat to dzięki temu że oni wygrali, to nie masz tej gry na ulicach w wersji bardziej realistycznej niż byś chciał. Ani judbolszewia z Nowoczesnej, ani szkopy z PO, nie sprzeciwiły by się Islamizacji Polski. Antypolonizm i anty-katolicyzm mają we krwi od dziada, pradziada, bez względu na to czy z bolszewii czy z wermachtu.
Co Ty pierdolisz? Przecie ustawę o bratniej pomocy w kryzysie imigracyjnym zablokowało właśnie PO.
Wiesz, jaką skurwiałą hipokryzją jest zarzucanie bolszewii platformersom, kiedy PIS w swoich szeregach ma znacznie pokaźniejszy narybek komunistyczny, a sędziowie mianowani przez nich do TK to de facto same czerwońce? Antypolonizm powiadasz...no cóż, biorąc pod uwagę fakt, że pis wykańcza kraj gospodarczo, kupując swołocz i tworząc sobie tym twardy elektorat na lata...a szkoda szczempić ryja. A KK w całej swojej historii za silnym, polskim państem NIGDY się nie opowiadał. Tam, gdzie bieda - tam i kościół. Silny król - mniejsze wpływy kościoła na politykę i mniejsze bogactwa. Ale pisowskie trolle nie śpią.
Chodzbyśmy ich tu kurwa wpuścili to by stąd spierdalali ze względu na patologie i ekonomie tego kraju, ale ludzie dalej sobie tłumaczą, że to ich ukochany PiS ich uratował od tego
Tytułem prostowania KOD kłamstwa do zgadnięcia cytat kto to powiedział: „jako kraj jesteśmy przygotowani na każdą liczbę uchodźców" albo „w moim przekonaniu jesteśmy w stanie przyjąć większą liczbę imigrantów"
Dla ułatwienia dodam że ta pani z swojego fryzjera zrobiła dyrektora spółki skarbu państwa
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów