Gra jest dość brutalna oraz porusza dość brutalnie pewne nasze Polskie tematy przez co jest blokowana w tradycyjny sposób oraz nie za chętnie pokazywana ,możesz komuś złamać nogę ,możesz zakurwić tulipanem czy nożem w głupi łeb rozwalić po czym przeciwnik może się i zeszczać z bólu ,gra ma system podnoszenia przeciwników oraz brutalnych ich wykończeń na otoczeniu ,możesz zakurwić przechodniowi jak ci się jego ryj nie podoba czy komuś z lgbt .
Gra ma wiele nawiązań do naszego kraju czy to w postaciach czy to w grafitii oraz w samym gameplay.
W grze możesz nawet zakurwić pedalażowi na rowerku czy motopiździe z pół obrotu żeby się wyjebał na ten swój głupi ryj ,masz nawet opcję najebania grażyny w sklepie czy uduszenia grubej baby łańcuchem ,jak komuś spuścisz wpierdol to może przyjść jamnik i go wyruchać nawet .
Wiec myślę że właściwe miejsce.
Nawet możesz napierdalać ludzi czarnym wielkim dildosem.
PIs napisał/a:
Chyba Ci się strony pomyliły.
biegu86 napisał/a:
Nie zupełnie autorzy. Zbierali kase na portalu zrzutkowym kilka lat temu. Dorzuciłem się bo jestem fanem Amigi i Franko dobrze pamiętam. Niestety spierdolili temat i w kilka lat gra nie powstała. Z tego co wiem jeden z nich sie wkurwil i poszukał innego studia czy wydawce i zrobił gre bez reszty członków starej ekipy.
zgadza się ,sam wsparłem na wspieram to więc witam w klubie ale jak pokazałeś rachunek to dostawałeś grę gratis ,wystarczyło podesłać rachunek na e-maila że wspieram to i dostawałeś kluczyk na steam. Dodatkowym smaczkiem jest to że dotrzymał słowa z tym że jesteś w napisach po przejściu gry jak się dorzuciłeś na wspieram to.
Co gra oferuje :
Napierdalanie all jak leci ,nie ważne czy to pedalaż motopizda (opcja zajebania z pół obrotu czy wyjebania z kosy jak jedzie) arabus kebab z budki czy inna czarna małpa jeden huj można lać każdego aż bo grube baby czy grażyny na innych zjebach z lgbt kończąc.
Gra ma fajny system przedmiotów do podnoszenie który dzieli się na obłuchowe oraz ostre ,ostrymi możemy rzucić w przeciwnika i mu na strzała rozwalić łeb jak wbicie mu tulipana w głowę czy znaku drogowego nawet.
Gra daje nam cudowną opcję segregacji w postaci wyjebania motłochu do kontenera na śmieci wedle uznania i to dosłownie w postaci finiszera kiedy takowy mamy w okolicy czy użycia innych elementów otoczenia.
Przeciwnik po wpierdolu z rozwalonym łbem może się zeszczać czy być wyruchany przez jamnika.
Zajebista opcja dobijania przeciwnika w postaci łamania nogi czy ujebania ręki jak leży zamiast czekania jak zjeb wstanie.
Gra dzieje się w Polskim mieście przez co mapy dodatkowo na nim bazują i jest większa przyjemność spuszczania wpierdolu.
Bronie są w huj różnorodne ,od klasyka w postaci noża kończąc na znaku drogowym czy na wielkim czarnym dildosie (jest też biały z myślą dla naszych kolorowych przeciwników).
Gra się ogólnie nie pierdoli w tańcu i mamy możliwość napierdolenia policji czy straży miejskiej czy jak wspomniałem innych kolorowych ludzi .
Dla tego ta gra ma bana w wielu miejscach bo nie ma szans za huja przez te elementy które tak kochamy i dla tego dałem tutaj info o niej.