18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 21:55
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 53 minuty temu
🔥 Konkret wpierdol dla pedofila - teraz popularne
Witam ,chciałem przedstawić nietuzinkową grę Od Naszego Rodzinnego studia w której się napierdalamy i lejemy wszystkich po mordach od dresiarzy z pod bloku po mafiozów czy na policji kończąc ,jest to kontynuacja franko z amigi ,dwójkę robią oryginalni autorzy we współpracy ze studiem , na steam Skinny & Franko: Fists of Violence.
Polecam ponieważ rzadko kiedy trafia się taka perełka i to z naszego podwórka w której możemy spuścić przeciwnikom sromotny wpierdol na wiele sposobów oraz jest tak mocno przedstawiona i to na naszym podwórku.
Gra znienawidzona przez brutalność przez pewne portale

Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
hardmaniack 2024-04-11, 3:42
Ta gra ma kilka miesięcy. Należy się
Zgłoś
Dżepetto 2024-04-11, 6:34 8
Chyba Ci się strony pomyliły.
Zgłoś
biegu86 2024-04-11, 7:08 1
Nie zupełnie autorzy. Zbierali kase na portalu zrzutkowym kilka lat temu. Dorzuciłem się bo jestem fanem Amigi i Franko dobrze pamiętam. Niestety spierdolili temat i w kilka lat gra nie powstała. Z tego co wiem jeden z nich sie wkurwil i poszukał innego studia czy wydawce i zrobił gre bez reszty członków starej ekipy.
Zgłoś
baronturbina 2024-04-11, 7:50 2
Pewnie matki z dzieckiem maluchem w tej rże nie rozjedziesz jak w pierwszej części… ale
Masz piwo i idź spać dalej
Zgłoś
lokal.szczecin 2024-04-11, 7:51 2
jest wlasnie dyskusja co porawic na sadolu i pasalem, piwa ujemne! admin nie nie! oto kurwa efekty!
Zgłoś
shogo 2024-04-11, 8:58
Gra jest dość brutalna oraz porusza dość brutalnie pewne nasze Polskie tematy przez co jest blokowana w tradycyjny sposób oraz nie za chętnie pokazywana ,możesz komuś złamać nogę ,możesz zakurwić tulipanem czy nożem w głupi łeb rozwalić po czym przeciwnik może się i zeszczać z bólu ,gra ma system podnoszenia przeciwników oraz brutalnych ich wykończeń na otoczeniu ,możesz zakurwić przechodniowi jak ci się jego ryj nie podoba czy komuś z lgbt .
Gra ma wiele nawiązań do naszego kraju czy to w postaciach czy to w grafitii oraz w samym gameplay.
W grze możesz nawet zakurwić pedalażowi na rowerku czy motopiździe z pół obrotu żeby się wyjebał na ten swój głupi ryj ,masz nawet opcję najebania grażyny w sklepie czy uduszenia grubej baby łańcuchem ,jak komuś spuścisz wpierdol to może przyjść jamnik i go wyruchać nawet .
Wiec myślę że właściwe miejsce.
Nawet możesz napierdalać ludzi czarnym wielkim dildosem.

PIs napisał/a:

Chyba Ci się strony pomyliły.

biegu86 napisał/a:

Nie zupełnie autorzy. Zbierali kase na portalu zrzutkowym kilka lat temu. Dorzuciłem się bo jestem fanem Amigi i Franko dobrze pamiętam. Niestety spierdolili temat i w kilka lat gra nie powstała. Z tego co wiem jeden z nich sie wkurwil i poszukał innego studia czy wydawce i zrobił gre bez reszty członków starej ekipy.

zgadza się ,sam wsparłem na wspieram to więc witam w klubie ale jak pokazałeś rachunek to dostawałeś grę gratis ,wystarczyło podesłać rachunek na e-maila że wspieram to i dostawałeś kluczyk na steam. Dodatkowym smaczkiem jest to że dotrzymał słowa z tym że jesteś w napisach po przejściu gry jak się dorzuciłeś na wspieram to.

Co gra oferuje :
Napierdalanie all jak leci ,nie ważne czy to pedalaż motopizda (opcja zajebania z pół obrotu czy wyjebania z kosy jak jedzie) arabus kebab z budki czy inna czarna małpa jeden huj można lać każdego aż bo grube baby czy grażyny na innych zjebach z lgbt kończąc.

Gra ma fajny system przedmiotów do podnoszenie który dzieli się na obłuchowe oraz ostre ,ostrymi możemy rzucić w przeciwnika i mu na strzała rozwalić łeb jak wbicie mu tulipana w głowę czy znaku drogowego nawet.

Gra daje nam cudowną opcję segregacji w postaci wyjebania motłochu do kontenera na śmieci wedle uznania i to dosłownie w postaci finiszera kiedy takowy mamy w okolicy czy użycia innych elementów otoczenia.

Przeciwnik po wpierdolu z rozwalonym łbem może się zeszczać czy być wyruchany przez jamnika.

Zajebista opcja dobijania przeciwnika w postaci łamania nogi czy ujebania ręki jak leży zamiast czekania jak zjeb wstanie.

Gra dzieje się w Polskim mieście przez co mapy dodatkowo na nim bazują i jest większa przyjemność spuszczania wpierdolu.

Bronie są w huj różnorodne ,od klasyka w postaci noża kończąc na znaku drogowym czy na wielkim czarnym dildosie (jest też biały z myślą dla naszych kolorowych przeciwników).

Gra się ogólnie nie pierdoli w tańcu i mamy możliwość napierdolenia policji czy straży miejskiej czy jak wspomniałem innych kolorowych ludzi .

Dla tego ta gra ma bana w wielu miejscach bo nie ma szans za huja przez te elementy które tak kochamy i dla tego dałem tutaj info o niej.
Zgłoś
golind 2024-04-21, 17:21 3
Ja pierdole, rok 2024 a ludzie robią gierkę jak darmowa flashówka z 2000 zrobiona przez Maciusia z 5B.
Mnie by było wstyd coś takiego wydać na poważnie i jeszcze brać za to gówno pieniądze.
Zgłoś
majeńka 2024-04-22, 23:51
Uwaga, włączamy fazę. Więcej węgla! Okej! Co to jest? To przecież Amiga. Amiga? Wyłącz to!

golind napisał/a:

Mnie by było wstyd coś takiego wydać na poważnie i jeszcze brać za to gówno pieniądze.

Ma ktoś może działającą wersję? Spróbowałam dwóch torrentów, na Wine dostaję czarny ekran, zaś na firmowym laptopie z Windą tego nie puszczę.
Zgłoś
shogo 2024-04-26, 13:02 2
majeńka napisał/a:

Uwaga, włączamy fazę. Więcej węgla! Okej! Co to jest? To przecież Amiga. Amiga? Wyłącz to!
Ma ktoś może działającą wersję? Spróbowałam dwóch torrentów, na Wine dostaję czarny ekran, zaś na firmowym laptopie z Windą tego nie puszczę.

store.steampowered.com/app/2114970/Skinny__Franko_Fists_of_Violence/ tutaj masz wersję premium za niecałe 70 zł 100% działa
Zgłoś
majeńka 2024-04-26, 14:09
Tak, ale jak wersja z torrenta nie działa na Wine, 90% szansy że ta steamowa też nie będzie działać. A nie gram w nowe gry tak więc jestem do tyłu jeśli chodzi o zmuszanie ich do działania.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem