📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Facet z długimi paznokciami to jedna z bardziej obrzydliwych "rzeczy" na świecie :|
Faktycznie fajnie i nietypowo zagrane. Myślałem, że znowu będzie jakieś gówno identyczne jak inne wykonania.
Może ktoś podać te taby ? Byłbym wdzięczny : )
Dobra, to teraz czekamy na spoilery od ludzi, którzy już przeczytali książki
wrocgirl napisał/a:
Facet z długimi paznokciami to jedna z bardziej obrzydliwych "rzeczy" na świecie :|
To sadol czy pudelek ?
Gościa poznałam już jakiś czas temu, jest świetny : >
To jego kanał na youtube: youtube.com/user/AcousticLabs?feature=g-user-u
To jego kanał na youtube: youtube.com/user/AcousticLabs?feature=g-user-u
@wrocgirl
tego wymaga gra klasyczna na gitarze, ale co Ty możesz wiedzieć jak potrafisz jedynie na flecie przygrywać
tego wymaga gra klasyczna na gitarze, ale co Ty możesz wiedzieć jak potrafisz jedynie na flecie przygrywać
BulaKSSG napisał/a:
Dobra, to teraz czekamy na spoilery od ludzi, którzy już przeczytali książki
"Evrybody dies". Chociaż, w tym przypadku to żaden spoiler
Ajj.. Sam zamierzam przeczytać serie "Pieśni lodu i ognia" ;p Jak przeczytam, to napewno wam zaspoileruje!!
Sam czytam komiks "The walking dead" to mogę wam jebnac spoilera (a komiks marzenie ;p flaki, ucinane lby, krew, zombie tralala komiks dla sadola).
Sam czytam komiks "The walking dead" to mogę wam jebnac spoilera (a komiks marzenie ;p flaki, ucinane lby, krew, zombie tralala komiks dla sadola).
Wolę Tudorów niż Grę o Tron. Ale to tylko moje zdanie.
JaskowskiBoSS napisał/a:
Może ktoś podać te taby ? Byłbym wdzięczny : )
Masz przecież wszystko czarno na białym gdzie położyć paluszek. W dupach się poprzewracało ludziom od tego guitar pro.
będę chujem i zaspoileruję ostatni wydany tom jak toś nie jest ciekawy i woli sam przeczytać niech leci dalej.
Zacznę od moich ulubionych bohaterów:
Arya- chce nauczyć się zmieniać twarz i w tym celu udaje się do Bravos do świątyni siedmiu.
Bran- wiadomo że po wypadku jest sparaliżowany. W poszukiwaniu trójokiej wrony udaje się za mur gdzie poznaje "leśnego dziada". "Łączy" się ze światem i ma wgląd w historię całego świata od jego powstania.
Daenerys- zdobywa Meeren. Smoki wyrastają na ludożerne bestie. Daenerys ucieka z Drogonem. Wszyscy myślą że nie żyje. A tym czasem ona próbuje wrócić ze smoczej kryjówki na morzu trawy i znajduje ją khal Jogo.
John Snow- zostaje dowódcą Nocnej Straży. Wpuszcza dzikich (uciekających przed Innymi) za mur. Jego "bracia" zabijają go jak Cezara.
Jak chcecie więcej to sami sobie przeczytajcie
Zacznę od moich ulubionych bohaterów:
Arya- chce nauczyć się zmieniać twarz i w tym celu udaje się do Bravos do świątyni siedmiu.
Bran- wiadomo że po wypadku jest sparaliżowany. W poszukiwaniu trójokiej wrony udaje się za mur gdzie poznaje "leśnego dziada". "Łączy" się ze światem i ma wgląd w historię całego świata od jego powstania.
Daenerys- zdobywa Meeren. Smoki wyrastają na ludożerne bestie. Daenerys ucieka z Drogonem. Wszyscy myślą że nie żyje. A tym czasem ona próbuje wrócić ze smoczej kryjówki na morzu trawy i znajduje ją khal Jogo.
John Snow- zostaje dowódcą Nocnej Straży. Wpuszcza dzikich (uciekających przed Innymi) za mur. Jego "bracia" zabijają go jak Cezara.
Jak chcecie więcej to sami sobie przeczytajcie
Jak chcecie to macie: Freyowie z Lannisterami podstępnie rozje**ą Starków, Geoffrey zdechnie na swojej uczcie weselnej a stary Lannister dostanie bełt w brzuch podczas załatwiania potrzeby fizjologicznej czytaj pot. srania.
Nie ma za co.
Nie ma za co.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów