Znakomity serial Gra o Tron, polecam każdemu, a tutaj macie jedne z najśmieszniejszych momentów serialu z 1 i 2 sezonu... 3 niedługo ma być najlepszy tekst 5:39
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:10
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-08, 0:14
Najgorsze że autor książki nie napisał jej jeszcze do końca.
Przez ten serial chciałbym mieć w domu białego wilka, jak Snow
To nie wilki a zwykła odmiana psa.
Powiem wam, że jestem na piątej książce i HBO bardzo starannie przerobiło książkę na serial, mało wątków się gubi, nie wprowadza się zamętu... Jeden tom = 1 sezon, bardzo rozsądna proporcja. Co do wydarzeń które będą w III sezonie, to będzie ciekawie, ale prawdziwa rozjebka przyjdzie w IV sezonie. Pomnijcie moje słowa
Przydałoby się jakieś zestawienie cycków z tego serialu, a nie jakieś śmieszne sceny.
DUST DEVIL napisał/a:
Powiem wam, że jestem na piątej książce i HBO bardzo starannie przerobiło książkę na serial, mało wątków się gubi, nie wprowadza się zamętu... Jeden tom = 1 sezon, bardzo rozsądna proporcja.
Z tym, że HBO bardzo starannie przerobiło książkę się nie zgodzę. Jest dużo wątków które są kompletnie zmienione i strasznie różnią się od tych w książce. W drugim sezonie przeplatają się wątki z 3 tomu, więc nie koniecznie 1 sezon = 1 tom.
I co z tego jak wszyscy dobrzy zginą a ci źli będą dobrymi... Oto streszczenie całej ksiązki.
Normalnie, włączasz i oglądasz.
Jak chociaz pomyslicie o kims, czytajac ksiazke, czy ogladajac serial, ze jest pozytywny pod jakims tam wzgledem - zginie
Czekam z niecierpliwoscia na Winds of Winter.
Czekam z niecierpliwoscia na Winds of Winter.
Up. nie pierdol, tyrona polubiłem od kopa a żyje i ma się dobrze (no moze poza ryzykiem trądu)
I pytanie do fanów.
Domyśla się ktoś gdzie jest miłość tyrona? "tam gdzie wysyła się kórwy" ...
I pytanie do fanów.
RagicMabbit napisał/a:
Up. nie pierdol, tyrona polubiłem od kopa a żyje i ma się dobrze (no moze poza ryzykiem trądu)
I pytanie do fanów.
Ona tak na prawdę uciekła z Littefingerem na jego rodzinną wyspę
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów