Ktoś się postarał... czuje się ten klimacik kaset VHS które naciągało się nożyczkami, dłuopisem lub nożem... aż się łezka w oku kręci... kiedyś tak się oglądało, i nie narzekało, enjoy! Podwójne enjoy dla tych którzy lubią ten serial
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Tak..wszystkie filmy na vhs miały taki podkład muzyczny i opening.
To bardziej styl seriali z lat 90 niż samo vhs.
To bardziej styl seriali z lat 90 niż samo vhs.
Podobna do VHS jakość mają teraz "kinówki"
Kiedy będzie w wypożyczalniach?
huj w dupe tym co nie cofali kaset przed oddaniem do wypozyczalni !
Ach pamiętam ta czasy, kiedy przed obejrzeniem filmu trzeba było go przez pięć minut przewijać a drugie pięć minut czekać, aż obraz stanie się znośny. I zgrywanie po wieczorach co lepszych filmów na kasety. I nikt mi nie pierdolił że to piractwo.
I ten ból gdy mama nagrała wideo z wesela na kasetę na której była twoja ulubiona bajka/serial...
Film: Scarface
Głupiec twierdzi, że wie już wszystko. Mądry uważa, że zawsze jest coś jeszcze do nauczenia się.
Film: Scarface
Muminki cię widzą, Muminki cię śledzą, Muminki cię dorwą, zabiją i zjedzą.
Chciałem się rozpisać nad zajebistaością tego filmiku i jebnąć długi poemat ale mam chaos w bani, wiec wypisze w podpunktach:
-jak by się dało to bym postawił kratę browara a nie jedno
-wzruszyłem się w chuj
-brakuje mi tamtych czasów
-jak by mi się chciało to bym wstawił intro z "drużyny A"
-...ale mi się nie chce
-jestem najebany
dziękuję dobranoc
-jak by się dało to bym postawił kratę browara a nie jedno
-wzruszyłem się w chuj
-brakuje mi tamtych czasów
-jak by mi się chciało to bym wstawił intro z "drużyny A"
-...ale mi się nie chce
-jestem najebany
dziękuję dobranoc
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów