Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Ale fajna c**a. Ciekawe czy się depiluje... Ubralbym se jej stringi
Muszę Cię zmartwić, to jest chłopiec. To młode pokolenie chłopców ubiera się i wygląda jak dziewczęta. Można się przejechać.
Muszę Cię zmartwić, to jest chłopiec. To młode pokolenie chłopców ubiera się i wygląda jak dziewczęta. Można się przejechać.
Może mu o to chodziło?
Ale fajna cipa. Ciekawe czy się depiluje... Ubralbym se jej stringi
Ty chory pojebie na bank ma takie łoniaki, ze aż na dupie wychodzą, bo przecież która kobieta w tych czasach w szczególności młoda się depiluje?
Ty chory pojebie na bank ma takie łoniaki, ze aż na dupie wychodzą, bo przecież która kobieta w tych czasach w szczególności młoda się depiluje?
Muszę wyznać, że na poprzednich studiach miałem całkiem atrakcyjną koleżankę, nie głupia, fajna i wolna. Laska dwadzieścia parę lat, pozornie zadbana i chyba zainteresowana, bo ma zajęciach z terapii manualnej zaczęła się do mnie łasić. Wszystko było spoko do czasu, gdy robiliśmy jakieś ćwiczenia dolnych kończyn i rzuciły mi się w oczy długie pojedyncze czarne włoski na jej stopach, tam na paliczkach bliższych kości śródstopia. Zszokowało mnie, że ich nie usunęła, bo trudno je przeoczyć. Jeszcze bardziej zdziwiło mnie to, że kobieta w takim miejscu w ogóle ma owłosienie. Nawet u mnie takich nie ma. W każdym razie aż mnie cofnęło.
Muszę wyznać, że na poprzednich studiach miałem całkiem atrakcyjną koleżankę, nie głupia, fajna i wolna. Laska dwadzieścia parę lat, pozornie zadbana i chyba zainteresowana, bo ma zajęciach z terapii manualnej zaczęła się do mnie łasić. Wszystko było spoko do czasu, gdy robiliśmy jakieś ćwiczenia dolnych kończyn i rzuciły mi się w oczy długie pojedyncze czarne włoski na jej stopach, tam na paliczkach bliższych kości śródstopia. Zszokowało mnie, że ich nie usunęła, bo trudno je przeoczyć. Jeszcze bardziej zdziwiło mnie to, że kobieta w takim miejscu w ogóle ma owłosienie. Nawet u mnie takich nie ma. W każdym razie aż mnie cofnęło.
Koneser się kurwa znalazł.
Ajaja. Ale mi narobiles ochoty
Kto wybrzydza ten nie rucha. Koniec kropka
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów