📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
58 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Hmmm, zapowiada się bardzo krótka zabawa sylwestrowa.
Dyadya_Sasza napisał/a:
http://bash.org.pl/4846590/
Jak kopiować to oryginał moim zdaniem, a nie kopię kopii
i po chuj to dajesz kurwa tu ?Niech było kurwa gdzie chciało ale obecnie jest tu i chuj kogo obchodzi ze bylo na bashach kwejkach,,,
kszh19
Dziecko, stul mordę, pokazujemy oryginał, nie kopię. Do zbiorczego z basha tym
gorzej jak wszyscy będą siedzieć a prawdziwa chytra baba z radomia wpadnie przez okno a zajebie zbyszka..
Typowe myślenie polaczka - po co mi oryginalne buty, jak można podróby, po co mi oryginalna woda toaletowa, jak można podróbę za 10% ceny
Zostawiłem miejsce dla nieznajomego gościa, ale pomyślałem, że to może być Radomiak... i schowałem talerz.
MCL napisał/a:
kszh19
Totalny brak agumentów "dziecko" dojeb ze biedka wieśniak i polaczek udowodnisz jaki jestes zajebisty i kurwa nad wszystkim
no łądnie ładnie zanim to napisałem juz poleciały wyzwiska na poziomie gimnazjum
No dobra ale co dalej ?
Ale się przypierdalacie, basha nie czytam, a znalazłem gdzie indziej. Pisze gdzieś na screenie że bash? Nie. Więc jak na moje to zostaje na głównej. Cisza gimby, idźcie na piccolo, a nie hejtujcie pod tematem.
@Qyyn.Nikol
pierdolisz i tyle,a co jak by podał że inne źródło to by cie bardziej śmieszyło? pewnie jesteś z tych bananowych chłopaczków co wszystko muszą mieć oryginalne że by się pochwalić i im większy znaczek tym lepsze? do której grup należysz tej co z czapeczek nie zrywają hologramów czy "nerkę"nosisz na ramieniu że by było widać "krokodyla"?
pierdolisz i tyle,a co jak by podał że inne źródło to by cie bardziej śmieszyło? pewnie jesteś z tych bananowych chłopaczków co wszystko muszą mieć oryginalne że by się pochwalić i im większy znaczek tym lepsze? do której grup należysz tej co z czapeczek nie zrywają hologramów czy "nerkę"nosisz na ramieniu że by było widać "krokodyla"?
co jak co ale jest byk! przed "i" nie stawia się przecinka!
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów