Gra UFC Undisputed 3 na konsole XboX i PS3, naprawdę zarąbista gierka, najlepiej się gra z kumplami (te ich wkurwienie jak padną na strzała bezcenne )
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
22 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
W porównaniu z tymi grami UFC, to gry WWE są znacznie lepsze ^^ Jakoś lepiej się w to gra robiąc te super akcje i wyskoki, zamiast przez 99% gry w UFC trzymać blok.
ja tam wolę się z kumplami zjarać jak świnia i napierdalać w Wormsy. Więcej frajdy.
a tam wkurwianie kumpli jak padną na strzała. -najbardziej wkurwiające jest, jak ktoś cały czas wciska ten sam przycisk
Sama gimbusiarnia tutaj siedzi, jarają się jakimiś gierkami zamiast ruszyć dupę na salę lub siłownię i samemu zrobić jakiś porządny trening. Takie przenoszenie marzeń do virtuala nic nie daje, mistrzami to może jesteście ale po wyłączeniu gry stajecie się typowymi leszczami którzy dużo mówią a nic nie robią.
lukaszksk napisał/a:
Sama gimbusiarnia tutaj siedzi, jarają się jakimiś gierkami zamiast ruszyć dupę na salę lub siłownię i samemu zrobić jakiś porządny trening. Takie przenoszenie marzeń do virtuala nic nie daje, mistrzami to może jesteście ale po wyłączeniu gry stajecie się typowymi leszczami którzy dużo mówią a nic nie robią.
Kolego wystawiłem ten filmik bo lubię gry, a to nie oznacza że tylko siedzę i napierdalam, chodziłem na boks 4lata 3lata na krav maga i teraz cały czas siłownia, więc zamknij ryj to że cię nie stać na konsolę i oryginalne gry to nie znaczy że musisz hejtować tych którzy to lubią.
Shogun Rua i A. Silva są przegięci. Shogun to kozak we wszystkim, szczególnie w high kickach, a Anderson (mimo, że tu dostaje wpierdol) ze swoimi front kickami na ryj i prędkością w łapach jest nie do rozjebania
Fatum93 napisał/a:
Kolego wystawiłem ten filmik bo lubię gry, a to nie oznacza że tylko siedzę i napierdalam, chodziłem na boks 4lata 3lata na krav maga i teraz cały czas siłownia, więc zamknij ryj to że cię nie stać na konsolę i oryginalne gry to nie znaczy że musisz hejtować tych którzy to lubią.
Zgadzam się z tobą , ale co poradzić pełno jest takich debli którzy myślą że osoby które grają w gry to nerdy bez życia towarzyskiego i siedzące tylko przed komputerem pryszczate leszcze
Jak to kiedyś określił kolega grając jeszcze w dwójkę: "Ta gra jest niepoważna.."
Co to kurwa robi na głównej?!Wypierdalać z tym na jakiś portal z grami czy cuś.Niedługo główna będzie zajebana filmikami tego typu.Zrobić jakiś oddzielny dział typu "gimbusiarnia" czy coś w tym stylu,bo to już się staje przesadne...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów