Gracz nie został z żadna koperta.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Pamietam ,że jak gracz trafił 5x100,000 to były fajerwerki i inne takie w studio hehe
Ale ten Ibisz to jest pizdryk. Nie da zarobić człowiekowi ,który przyjechał do studia przez pół Polski. To jest dopiero wzór Sadysty.
pamiętam, że super Hubert obiecał temu, kto trafi 5X 100k da 10k gratis (i chyba dał)
rubiny były kolorowe tylko że w SECAM.
A na poważnie o co chodzi w tym temacie ?
Wkurwia mnie w Ibiszu to, że ma się w tym teleturnieju za świetnego stratega i rozkminiacza ludzkich zachować. Dajcie mi typa, który nie wie co jest w kopertach a mi powiedzcie co w nich jest to też będę dobry. Ja bym brał koperty co by się nie działo, mogą być same minusy. Chyba, że by dał 100 tys zł. Przyjechałbym z niczym. Ibisz chuj
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów