📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Auto sie posypalo jakby bylo z plastiku... Ahh te blachy 0,000002 mm
Chyba zdrefił? Zdefić to można pakę.
@up
Co z czym zrobić?
Co z czym zrobić?
@up Panie boomer. Wyjebane mamy w to, że nie rozumiesz.
Zdefić, zdrefić... co to kurwa, znowu jakaś lokalna gwara dresów, zapierdalających golfem na ręcznym pod Tesco?
Kolejny debil zapatrzony w smartfona....
Defiło to się bazę w Starcrafcie: Brood War przez ruszem, a drefić... tak to chyba ukry mówią
gwara-warszawska.waw.pl/slownik/drefic/
gwara-warszawska.waw.pl/slownik/drefic/
shockwave180 napisał/a:
Wyjebane możesz mieć kły wątła cipo
Za pierwszym oglądnięciem byłem pewien, że mu wypadł murzy z bagażnika - na sztorc jest na końcu filmu postawiony
Murzyn w białym aucie. Tak po prostu.
Murzyn w białym aucie. Tak po prostu.
ra0mir napisał/a:
Zdefić, zdrefić... co to kurwa, znowu jakaś lokalna gwara dresów, zapierdalających golfem na ręcznym pod Tesco?
to jest ponglisz, luknąć, karnąć się itd
shockwave180 napisał/a:
Wole byc zjebanym boomerem niz pierdolic i kaleczyc swoj ojczysty obcymi zapozyczeniami. Niedlugo bedziemy napierdalali w jakims dziwnym jezyku ktory jest jakas zmodyfikowana wersja angielskiego. A pozniej placz w szkole ze ma problemy z komunikacja werbalna ze starszymi osobami. No tak bo boomer nie rozumie boomer jest zly bo nie rozumi nowych slow. A moze jest taka prawda ze maja w dupie wasz nowomowe i chcial by sie komunikowac w takim jezku ojczystym. Szczerze sam przeztalem ogladac mecze w tv bo komentatorzy za czesto uzywaja zwrotow angielskich chociaz sa polskie odpowiedniki.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów