Uprzedzam komentarze... Nie chodzi o drużynę, chodzi o poziom na jakim można robić "rozruch"...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zajebista kontrola piłki Ale co za Guardioli było to zdecydowanie inna piłka. Teraz strasznie głupie straty przynajmniej wyniki lepsze
Crystyna jakby był w środku to by się zapłakał i obraził na wszystkich
Crystyna by powiedział- zobaczycie wszyscy będziecie u Pani
Widze armia fanow i antyfanow hiszpanskich klubow z gimnazjow przybyla.
patrząc na naszą reprezentacje, to może za jakies 60 lat będą grali podobnie.
Uwielbiam "kibiców" którzy wzajemnie wyzywają inne kluby. Najlepsze jest to jaranie się FC Barceloną i Real Madrytem. Niektórzy myślą, że na tym świecie są tylko dwa kluby piłkarskie, i tylko im trzeba kibicować.
Czemu zawsze musza byc za i przeciw czemu nie moze byc jak brat z bratem real i barca czemu? Wszedzie tylko Cristiano chuj Messi zjebany... Jebac Was dwa kluby maja kosmiczny poziom.
Ps. Jebac real
Ps. Jebac real
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów