Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Loszka jak padła to tak łatwo się nie podniesie, podejrzewam, że szybko służby cienkiej nie uwolniły.
Miejmy nadzieję, że skończyło się na wstrząsnieniu mozgu i drobnych złamaniach.
Miejmy nadzieję, że skończyło się na wstrząsnieniu mozgu i drobnych złamaniach.
"Dlaczego zostałaś sparaliżowana? Jakiś wypadek komunikacyjny?" -A ....daj spokój, nie lubię o tym gadać...
Z niecierpliwością czekam na komentarz Baronessy

Sprytny kamerzysta pobiegł do kuchni. Wie że bez "małej" zachęty się nie ruszy.
ja p🤬le, tłuste kur*y powinny mieć zakaz współistnienia z normalnymi ludźmi
Ile sadoli ma w domu takiego giganta... to jest przerażająco-obrzydliwe.
Gra niesprawiedliwa, walka nierówna... Chudziny na starcie bez szans :/
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie