18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 17:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
🔥 Lekcja historii w picułce - teraz popularne
Gra z mostem
mare30ks • 2014-01-04, 22:26
Stoję i staram się nie zasnąć bo głupio byłoby gdyby w gazetach pisali że u nas pracownicy śpią w czasie pracy bo wtedy każdy by tak chciał . Podchodzi typek na oko 30 lat i pyta lekko zmieszany, pewnie tym że przerwał mi nic nie robienie:
- Dzień dobry szukam gry z mostem.
- Słucham? - pytam troche zaskoczony tym, że dostałem tak sprecyzowane pytanie, które dokładnie określa czego dany klient u mnie szuka
- No szukam gry z mostem.
- Ale przepraszam bardzo z jakim mostem?
- No most. Szukam gry z mostem. Ma ją pan tutaj?
Zacząłem się zastanawiać czy mnie ten facet czasem nie obraża i ja tego nie rozumiem. Postanowiłem jednak nie dać za wygraną i pytam ponownie:
- Proszę pana o co chodzi z tym mostem? On jest w grze? Na okładce?
Wyraźnie poirytowany tym, że sprzedawca debil i jełop wywraca oczami i mówi lekko podniesionym głosem:
- No kurde z mostem gra panie! Most, samochody, wyścigi.
Widzę światełko w tunelu i pytam z największym spokojem jakim się potrafiłem obdarzyć:
- Need for Speed Most Wanted?
- Tak! - wykrzykuje i klaszcze tryumfalnie.

jezeli to prawda to

z piekielnych

You've got to realize you're just the devil just as much as you're God.
Zgłoś
Wpis zawiera treści oznaczone jako przeznaczone dla dorosłych, kontrowersyjne lub niezweryfikowane
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis
marespl 2014-01-04, 22:36
Zajebiste

yyyy... nie
Zgłoś
mare30ks 2014-01-04, 22:38 52
@up brawo, twoj pierwszy post na sadisticu wniosl tak wiele w rozwoj portalu ze ludzi ebeda cie wspominac latami

Zgłoś
marespl 2014-01-04, 22:40
@up dobrze zauważyłeś, że na sadisticu, a Twoja anegdotka ma z sadisitkiem tyle wspólnego, że aż musiałem się poświęcić i umieścić swój pierwszy komentarz.
Zgłoś
ponuryzniwiarz 2014-01-04, 22:55 2
Pewnego razu do sklepu motoryzacyjnego gdzie pracowałem przyszedł ori chińczyk.Znałem Go z widzenia bo niedaleko miał budkę/bar gdzie można było zjeść kurczaka w dziewięciu smakach i sajgonki.Całkiem dobre i tanie więc czasami coś zamawiałem.Wracając do tematu to wywiązał się między nami krótki dialog.
china man: dzień dobly
-ja: dzień dobry
-china man: ciem kółko
-ja: słucham ?
-china man: ciem kółko
-ja: jakie kółko ?
-china man: nooo kółko
-ja:ale jakie kółko ?
-china man: no kółko,lezi i klęci
Tym rozbawił mnie strasznie i wiedząc że zaraz wybuchnę śmiechem a nie chciałem Go w żaden sposób urazić,zapytałem czy przyjechał tu samochodem do którego potrzebuje tego kółka.Wyszliśmy i pokazał mi owe kółko w samochodzie.
Najśmieszniejsze było to jak pojawił się za jakiś czas mechanik który miał dokonać naprawy,pytając czy sprzedałem chińczykowi rolkę.Przyjechał się upewnić bo chinol za cholerę nie mógł wymówić słowa rolka.
Ale i tak jestem pełen podziwu dla pana że nauczył się naszego języka w stopniu wystarczającym żeby się porozumiewać.
Zgłoś
fuub 2014-01-05, 9:25 1
@up chujowe, nawet nie czytałem
Zgłoś
Sylarr 2014-01-05, 12:32
mare30ks napisał/a:

Stoję i staram się nie zasnąć bo głupio byłoby gdyby w gazetach pisali że u nas pracownicy śpią w czasie pracy bo wtedy każdy by tak chciał .

Tak działa socjalizm. Jeden gówno robi i dostaję za to kasę. Następny widząc to też zaczyna gówno robić i dostawać kasę. W efekcie czego mamy grupę gówno robiących ludzi otrzymujących od normalnych ludzi pieniądze, którzy chcąc nie chcąc łożą na ich utrzymanie i inne socjały.

Niech się prostuje nieszczęść splot
I niechaj drżą moskiewskie karły.
Hańba wierzącym w Sierp i Młot,
Chwała za niepodległość zmarłym.
Zgłoś
mare30ks 2014-01-05, 12:50 1
Sylarr napisał/a:

Tak działa socjalizm. Jeden gówno robi i dostaję za to kasę. Następny widząc to też zaczyna gówno robić i dostawać kasę. W efekcie czego mamy grupę gówno robiących ludzi otrzymujących od normalnych ludzi pieniądze, którzy chcąc nie chcąc łożą na ich utrzymanie i inne socjały.

ale co ma ten koles pracujacy w sklepie robic jak akurat klientow nie ma? biegac po miescie i ich na sile sciagac? napierdalac fikolki zeby byl ciagle w ruchu?
widze ze ze zdrowym rozsadkiem to sie dawno pokluciles

Zgłoś
ponuryzniwiarz 2014-01-05, 13:57
fuub napisał/a:

@up chujowe, nawet nie czytałem

jak nie czytałeś to skąd wiesz że chujowe ?

Jesteś zapewne z Człuchowa.
Zgłoś
Sylarr 2014-01-05, 15:17
mare30ks napisał/a:

ale co ma ten koles pracujacy w sklepie robic jak akurat klientow nie ma? biegac po miescie i ich na sile sciagac? napierdalac fikolki zeby byl ciagle w ruchu?

Nie udawaj głupszego niż jesteś. Dobrze wiesz o co mi chodziło, nie ma tam żadnej wzmianki o tym sklepowym tylko o jest napisane zjawisko, który ty jako lewak chcesz szerzyć.

Zgłoś
mare30ks 2014-01-05, 16:38
Sylarr napisał/a:

Nie udawaj głupszego niż jesteś. Dobrze wiesz o co mi chodziło, nie ma tam żadnej wzmianki o tym sklepowym tylko o jest napisane zjawisko, który ty jako lewak chcesz szerzyć.

tym jednym zdaniem udowodniles ze ty i tobie podobni to zwykla masa debili oderwanych od swiata, powtarzajacy caly czas te same oklepane z chuja wyssane tezy. nie dosc ze wpierdalasz bezwartosciowy post nie majacy nic wspolnego z tematem to jeszcze do tego z prawda

idz poprzegladaj forum korwingimbow i popodniecaj sie masakrowaniem lewakow

Zgłoś
Sylarr 2014-01-05, 17:08
mare30ks napisał/a:

tym jednym zdaniem udowodniles ze ty i tobie podobni to zwykla masa debili oderwanych od swiata, powtarzajacy caly czas te same oklepane z chuja wyssane tezy. nie dosc ze wpierdalasz bezwartosciowy post nie majacy nic wspolnego z tematem to jeszcze do tego z prawda

Z chuja wyssane tezy i ogólnie populizm reprezentujesz sobą ty. Wszystko co wyżej napisałem jest faktem, który musi bardzo boleć twoją, i tak już mocno zużytą, dupę.

mare30ks napisał/a:

idz poprzegladaj forum korwingimbow i popodniecaj sie masakrowaniem lewakow

Słuchaj dalej tego pajaca Szumlewicza i podniecaj się chłoptasiami o miętkich ruchach z antify.

Zgłoś
mare30ks 2014-01-05, 17:13
Sylarr napisał/a:

Z chuja wyssane tezy i ogólnie populizm reprezentujesz sobą ty. Wszystko co wyżej napisałem jest faktem, który musi bardzo boleć twoją, i tak już mocno zużytą, dupę.

Słuchaj dalej tego pajaca Szumlewicza i podniecaj się chłoptasiami o miętkich ruchach z antify.

czy wy gimbokorwiny na utrzymaniu starych wszedzie musicie wpierdalac sie ze swoimi madrosciami? po chuj zasmiecasz temat?
wlasnie pokazales jak niski poziom intelektualny soba prezentujesz wpierdalajac swoje smuty gdzie sie da.
wypierdalaj spamowac smieciami gdzie indziej

Zgłoś
Sylarr 2014-01-05, 17:16
Ty swój poziom intelektualny już dawno pokazałeś i niżej się nie da więc nikt na niego nie zwraca uwagi.

Zgłoś
mare30ks 2014-01-06, 2:27
jak wszystkim pokazales- da sie, wiec nie osmieszaj sie wiecej i nic nie pisz

Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów