📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
🔥
Co za ksenofil...😁
- teraz popularne
Szczeźnij !
Prosze nie wrzucajcie filmów z tym pojebem na sadistica;/ błagam ;/
KARAĆ
NIE WYRÓŻNIAĆ
Na komunikatorach społecznościowych w Polsce dostałby bana za pokazywanie klaty w kamerce.
wytrwałam 2 minuty, szkoda mi czasu na tego pajaca. piwa nie ma bo znowu YT robicie z sadistica :]
Koleś jest debilem. A wy oceniając to propagujecie gówno. Tyle.
idiota do zapalki gada bez sensu.
Nie możesz jednak wzmocnić swoich jaj, albo się z nimi urodziłeś, albo nie ..."
Jerome Le Banner
"Północ... kompletna północ". No cholera, jakim kurwa cudem połowa czegoś może być kompletna?!
Chyba że... [ciężko i intensywnie myśli]...
WIEM! Kompletna północ+kompletna północ=cała noc! HA! Jaki jestem genialny!
Chyba że... [ciężko i intensywnie myśli]...
WIEM! Kompletna północ+kompletna północ=cała noc! HA! Jaki jestem genialny!
Jaki jebany bezmózg wychowany przez pająki, po ówczesnym spuszczeniu się jego starego za tapczan. Zal mi na niego zimnego gówna świni, nie mówiąc o ciepłym. Na takich debilach powinni testować nowe szczepionki i broń biologiczną.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów