📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wy jebane cwele. Oby wam matki pozdychały
Rozumiem śmiać się z Rosjan jak się mordują, ale nie z naszego pobratyńca. Pierdolcie się.
Rozumiem śmiać się z Rosjan jak się mordują, ale nie z naszego pobratyńca. Pierdolcie się.
Pomijam już fakt, że to zajebiście zabawne, ale profesjonalny gracz heartstone?.... Kurwa, jestem w stanie zrozumieć streamerów z jakichś fpsów, moba i innych gówien, ale to? Co następne, streamy pro graczy z pasjansa pajaka?
Jebana miała jeszcze czas żeby dokończyć rozgrywkę ale oczywiście, nie ma co liczyć na babe
Nie interesuje się w ogóle sceną HSa, ale elegancko że mamy polaków w G2, mam nadzieje że ten ziomek coś jeszcze dla nas ugra
Najbardziej przejebane w tym wszystkim, że laska podawała adres zamieszkania, a w necie szczególnie na live-streamach jest pełno skurwysyńskich gówniarzy którzy będą go prześladować dla windowania swojego ego. Może niedługo jednostki antyterrorystyczne mu zamówią do pokoju, kto wie Jak coś to wrzućcie tutaj
Najbardziej przejebane w tym wszystkim, że laska podawała adres zamieszkania, a w necie szczególnie na live-streamach jest pełno skurwysyńskich gówniarzy którzy będą go prześladować dla windowania swojego ego. Może niedługo jednostki antyterrorystyczne mu zamówią do pokoju, kto wie Jak coś to wrzućcie tutaj
To jest padaczka, słychać w tle jak zasysa ślinę i bulgocze. Należy uważać przy atakach aby poszkodowany nie udusił się własnym językiem oraz go nie odgryzł. Miałem styczność z wieloma atakami i to mi nie wygląda na fake. Nie jest to miłe doświadczenie
Wiedziałem że ktoś doda
Btw. oglądałem to na żywo, całkiem ciekawie było
Btw. oglądałem to na żywo, całkiem ciekawie było
Chlopaka szkoda ale zona nieogarnieta w chuj. Panika i zero działania.
Jak jebnął o podłogę to aż ogień poszedł na planszy, a tak na poważnie szkoda chłopa, może przeżyje
2:16 - I must move quickly!
profesjonalna pierwsza pomoc, napierdalanie męża po klatce.
Macie reupload jakby zdjeli z youtuba.
Dużo ludzi się tam wkurwia w komentarzach i chce usunięcia filmiku (chociaż nie wydaje mi się, żeby znikło, bo podobno ten gostek wie o tym filmiku i się zgodził by było[ale to nie jest potwierdzone info])
Dużo ludzi się tam wkurwia w komentarzach i chce usunięcia filmiku (chociaż nie wydaje mi się, żeby znikło, bo podobno ten gostek wie o tym filmiku i się zgodził by było[ale to nie jest potwierdzone info])
Zatwardzenia dostał pod wpływem emocji.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów