📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:49
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-22, 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Imię, nazwisko i adres wyciekły. Gość ma przejebane.
Piękna rzecz, kobieta mało nie zeszła z nim. Kiedy dostałem wylewu i udaru po kłótni z (wtedy) moją przyszłą żoną to podobno leżałem pół godz na podłodze zanim ogarnęła się, że nie udaję. Obudziłem się po tygodniu nie widząc nie mówiąc i nie czując prawej połowy ciała. Jedyne co zrobiła to zdmuchnęła świeczki w moje 25 urodziny. Jebać kurwy miękką pałą, a dla prawdziwych kobiet wielki szacunek. (nie żalę się hejty jebane)
Wygrał chociaż?
Ale z drugiej strony pogotowie zamiast zapierdalać na gazie by pomóc to imie i nazwisko osoby, która prawie umiera.. po chuj tu komu tu chodzi o ludzkie życie
Ale z drugiej strony pogotowie zamiast zapierdalać na gazie by pomóc to imie i nazwisko osoby, która prawie umiera.. po chuj tu komu tu chodzi o ludzkie życie
Tak popularny streamer że aż nigdy o nim nie słyszałem
za duzo gier komputerowych, a mama mowila godzinke dziennie max
btw nie nalezy przytrzymywac telepiacej sie osoby, bo itak sie musi wytelepac a jak bedziemy ja trzymac sila to tylko wiecej energi zuzyje, jak jebnie to jebnie, niech sie potelepie tylko nalezy na bok polozyc zeby sie nie udusila
jestem eksperte, a tak serio to tak mnie uczono na studiach medycznych
btw nie nalezy przytrzymywac telepiacej sie osoby, bo itak sie musi wytelepac a jak bedziemy ja trzymac sila to tylko wiecej energi zuzyje, jak jebnie to jebnie, niech sie potelepie tylko nalezy na bok polozyc zeby sie nie udusila
jestem eksperte, a tak serio to tak mnie uczono na studiach medycznych
Profesjonalny gracz-streamer w internetowej karciance... Ja nie wiem dokąd idzie ten świat i jak to się stało, że ludzie zarabiają pieniądze na marnowaniu czasu innych, młodych osób. Na chuj to w ogóle oglądać całymi godzinami, pograjcie sobie sami a nie patrzycie jak ktoś gra. Nie hejtuję bo sam rypnę czasem w globala czy battlefielda, ale na prawdę szanujcie swój czas.
Jak można grać w gówniane gry bliza? Wszędzie boty, bugi, boty, poziom gier dla gimbazy (wraz z nowymi paczami grać można jednym palcem), boty no i boty.
D3 największy niewypał, na chuj dawać regulamin o zakazie bocenia jak go się nie przestrzega (mówię o blizardzie). Kto zna temat wie o czym piszę - 4 sezon...średnia godzin gry top graczy 20+ godzin na dzień. Co tu dużo pisać...
D3 największy niewypał, na chuj dawać regulamin o zakazie bocenia jak go się nie przestrzega (mówię o blizardzie). Kto zna temat wie o czym piszę - 4 sezon...średnia godzin gry top graczy 20+ godzin na dzień. Co tu dużo pisać...
Ide pograć w hartstona.
Standardowo
Imie i nazwisko ile ma lat, wzrost, kolor oczu..... 25 pytań później gra w gry? Tak? To może musi się wyspać.
Imie i nazwisko ile ma lat, wzrost, kolor oczu..... 25 pytań później gra w gry? Tak? To może musi się wyspać.
LesnyBoruta napisał/a:
Ja pierdole, jaki obrzydliwie irytujący głos ma ta dupa. Wyobrażacie sobie słyszeć to codziennie?
Współczuję. Ale matkę to ty szanuj.
Sam często gram na komputerze, ale jak słyszę "profesjonalny gracz" to aż mnie krew zalewa. Niedługo będą streamować profesjonaliści w robieniu kupy. Oglądanie streamów to większa żenada niż głosowanie na POPiS.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów