Dałem piwko bo doceniam to, że kolesiowi chciało się kupić grę, włożyć starą płytkę, napisać ta kartkę, zafoliować a potem spakować z powrotem i udawać zaskoczonego kiedy zobaczył kartkę, ale jestem za stary na takie numery i dobrze wiem, że jak ktoś włącza kamerkę zeby nagrywac rozpakowywanie głupiej płyty z grą to na 100% jest to fake bo coś MUSI się wydarzyc
Gówno wiesz, teraz taka moda żeby nagrywać otwarcie jakiejś nowości, zwłaszcza jeśli ktoś jest jakimś znanym youtuberem czy coś. Ofc nie wykluczam że to może być fake, nie mi to oceniać.
Dałem piwko bo doceniam to, że kolesiowi chciało się kupić grę, włożyć starą płytkę, napisać ta kartkę, zafoliować a potem spakować z powrotem i udawać zaskoczonego kiedy zobaczył kartkę, ale jestem za stary na takie numery i dobrze wiem, że jak ktoś włącza kamerkę zeby nagrywac rozpakowywanie głupiej płyty z grą to na 100% jest to fake bo coś MUSI się wydarzyc
To jest USA, tam ludzie nagrywają poradniki "Jak zrobić kupę" albo unboxing paczki czipsów.
@up
Myślisz, że kuriera interesuje czy w paczce są ziemniaki czy telewizor? Chłop to nagrywa w razie gdyby sprzedawca przygrał w huja.
Protokół szkody to można spisać jak paczka jest fizycznie uszkodzona.
Masz prawo otworzyć przesyłkę przy kurierze bez względu na jej stan, a kurier ma obowiązek łaskawie poczekać i w razie niezgodności spisać protokół. Kręcenie filmików przy rozpakowywaniu jest chuja warte. Wiem, bo sam przez to przechodziłem, więc nie pierdol.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów