📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
57 minut temu
Dałem piwko bo doceniam to, że kolesiowi chciało się kupić grę, włożyć starą płytkę, napisać ta kartkę, zafoliować a potem spakować z powrotem i udawać zaskoczonego kiedy zobaczył kartkę, ale jestem za stary na takie numery i dobrze wiem, że jak ktoś włącza kamerkę zeby nagrywac rozpakowywanie głupiej płyty z grą to na 100% jest to fake bo coś MUSI się wydarzyc
@bloodwar, pewnie masz rację (wnoszę po reakcji typa), ale wpisz sobie "UNBOXING" i zobacz jak dużo jest ludzi co kupują gry, jakieś inne pierdoły i wrzucają to na YT. Także gadanie "ale jestem za stary na takie numery i dobrze wiem, że jak ktoś włącza kamerkę zeby nagrywac rozpakowywanie głupiej płyty z grą to na 100% jest to fake bo coś MUSI się wydarzyc" jest baaaaardzo błędne
a ja generalnie sram na to czy to fake czy nie.
unboxing, może nie taki jak ten, że gość podnieca się otwieraniem pudełka od UPS jest czymś normalnym na youtube
bloodwar napisał/a:
....dobrze wiem, że jak ktoś włącza kamerkę zeby nagrywac rozpakowywanie głupiej płyty z grą to na 100% jest to fake bo coś MUSI się wydarzyc
Od czasu gdy rozpakowałem kilo kartofli zamiast paru cześci do motocykla, zawsze nagrywam rozpakowanie paczki, którą zamowilem przez internet.
Mógł dopisać markerem "3", tak jak ten pirat komputerowy
Od kiedy mnie na Allegro oszukali, to zawsze nagrywam filmik odbierając przesyłkę od kuriera/listonosza. Serio. Mówię dzień, godzinę, kręcę samo odbieranie i rozpakowywanie, żeby nie było, że później nie udowodnię sprzedawcy .
@bloodwar tak to fejk, ale co do nagrywania to hamerykanie mają na tym punkcie pierdolca, wpisz sobie na YT, unboxing mw3 czy coś takiego, no kurwa 'zobaczę sobie, może ktoś ma inne pudełko'
Jebane nołlajfy
Jebane nołlajfy
PimpMyDick napisał/a:
Od kiedy mnie na Allegro oszukali, to zawsze nagrywam filmik odbierając przesyłkę od kuriera/listonosza. Serio. Mówię dzień, godzinę, kręcę samo odbieranie i rozpakowywanie, żeby nie było, że później nie udowodnię sprzedawcy .
Przesyłkę od kuriera otwierasz w jego obecności i w razie jakichś niezgodności spisujesz protokół szkody. Nie ma co się bawić w kręcenie filmików, bo to można później o kant dupy rozbić.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów